Connect with us

technokrata

HP technológia a Graphisoft sikerének szolgálatában

Dotkom

HP technológia a Graphisoft sikerének szolgálatában

A HP platform magasabb teljesítményhez juttatja a Graphisoftot.

A Hewlett-Packard Magyarország megállapodást kötött a Graphisofttal, melynek értelmében a HP hardverplatformon egységesítette a cég szoftverfejlesztési tevékenységét és működését. Az elkövetkezendő években az építőiparban is mind hangsúlyosabb szerepet kap az informatika, nagy mértékben javítva ezzel a tervezés, a kivitelezés és az irányítás színvonalát.

A Graphisoft olyan hardverszállítót keresett, amelynek kiváló technológiája globális jelenléttel párosul. Végül a legjobb ár-teljesítmény arányt és szolgáltatásminőséget nyújtó HP hardvereit választotta platformja egységesítésére.

„Régebben sokféle, eltérő márkájú számítógépet használtunk, ám ezek nem biztosították számunkra a szoftverfejlesztési piacon a vezető pozíció megtartáshoz szükséges teljesítményt.” – mondta Sárdy Tibor, a Graphisoft informatikai igazgatója.

A HP platform magasabb teljesítményhez juttatja a Graphisoftot, mérsékli az üzemkiesések gyakoriságát, stabilabbá teszi az adattárolást, és általában véve hatékonyabb infrastruktúra felügyeletet biztosít. Miközben a legmodernebb technológiát alkalmazhatják, gyorsabbá és hatékonyabbá válik a vállalat szoftverfejlesztési tevékenysége.

„Ügyfélkörünk számos világszerte ismert céget tartalmaz. Ezek a vállalatok készek a legjobb technológiába beruházni a kívánt végeredmény eléréséhez. A HP termékek használata jól érzékelteti, mennyire elkötelezetten törekszünk támogatásukra.” – mutatott rá Sárdy.

A Graphisoft mostanáig 30 darab HP ProLiant szervert, 15 darab HP xw4100 munkaállomást és 20 HP noteszgépet telepített környezetében. A számítástechnikai óriásnak köszönhetően már eddig is jelentős költségmegtakarítást ért el: a munkaállomások esetében például 20 százalékos javulásról számolt be a teljes rendszerköltség (TCO) terén. A közeljövőben további 30 munkaállomást és 15 noteszgépet terveznek üzembe állítani.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle