Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP technológia a Graphisoft sikerének szolgálatában

Dotkom

HP technológia a Graphisoft sikerének szolgálatában

A HP platform magasabb teljesítményhez juttatja a Graphisoftot.

A Hewlett-Packard Magyarország megállapodást kötött a Graphisofttal, melynek értelmében a HP hardverplatformon egységesítette a cég szoftverfejlesztési tevékenységét és működését. Az elkövetkezendő években az építőiparban is mind hangsúlyosabb szerepet kap az informatika, nagy mértékben javítva ezzel a tervezés, a kivitelezés és az irányítás színvonalát.

A Graphisoft olyan hardverszállítót keresett, amelynek kiváló technológiája globális jelenléttel párosul. Végül a legjobb ár-teljesítmény arányt és szolgáltatásminőséget nyújtó HP hardvereit választotta platformja egységesítésére.

„Régebben sokféle, eltérő márkájú számítógépet használtunk, ám ezek nem biztosították számunkra a szoftverfejlesztési piacon a vezető pozíció megtartáshoz szükséges teljesítményt.” – mondta Sárdy Tibor, a Graphisoft informatikai igazgatója.

A HP platform magasabb teljesítményhez juttatja a Graphisoftot, mérsékli az üzemkiesések gyakoriságát, stabilabbá teszi az adattárolást, és általában véve hatékonyabb infrastruktúra felügyeletet biztosít. Miközben a legmodernebb technológiát alkalmazhatják, gyorsabbá és hatékonyabbá válik a vállalat szoftverfejlesztési tevékenysége.

„Ügyfélkörünk számos világszerte ismert céget tartalmaz. Ezek a vállalatok készek a legjobb technológiába beruházni a kívánt végeredmény eléréséhez. A HP termékek használata jól érzékelteti, mennyire elkötelezetten törekszünk támogatásukra.” – mutatott rá Sárdy.

A Graphisoft mostanáig 30 darab HP ProLiant szervert, 15 darab HP xw4100 munkaállomást és 20 HP noteszgépet telepített környezetében. A számítástechnikai óriásnak köszönhetően már eddig is jelentős költségmegtakarítást ért el: a munkaállomások esetében például 20 százalékos javulásról számolt be a teljes rendszerköltség (TCO) terén. A közeljövőben további 30 munkaállomást és 15 noteszgépet terveznek üzembe állítani.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés