Connect with us

technokrata

Vírus- és spamvédelem a kisvállalkozások HP ProLiant szervereinek

Dotkom

Vírus- és spamvédelem a kisvállalkozások HP ProLiant szervereinek

A HP a Trend Micro Client/Server/Messaging Suite for Small and Medium Businesses (SMB – KKV/kis- és középvállalatok) v2.0 szoftvercsomag előtelepítését választotta a Microsoft Windows Small Business Server (SBS) 2003 alapú ProLiant szervereihez.

A Trend Micro Client/Server/Messaging Suite for SMB egy integrált vírusvédelmi és spamszűrő megoldás a munkaállomásokkal, szerverekkel és Microsoft Exchange szerverrel rendelkező kis- és közepes méretű irodai környezetek számára, valamint támogatja a Microsoft Windows SBS 2003 rendszert. A Trend Micro-nak olyan speciálisan tervezett termékei vannak, amelyek tervezésekor a KKV ügyfelek átfogó biztonsági megoldásainak beszerzési, telepítési és karbantartási feladatainak egyszerűsítését tartotta szem előtt.

A Trend Micro Client/Server/Messaging Suite for SMB a vállalati hálózaton belüli vírusok megkeresésére és megsemmisítésére készült, és képes az e-mail szervereknél blokkolni a spamek továbbjutását. A közös webalapú felügyeleti konzol leegyszerűsíti a felügyeletet, és megszünteti a több biztonsági megoldás karbantartásából eredő bonyolultságot Ezzel a KKV ügyfeleknek kialakított biztonsági megoldás szerver csomaggal a HP első alkalommal kínál vírusvédelmi és spamszűrő megoldásokat az előre telepített Microsoft Windows Small Business Server 2003 rendszert futtató ProLiant szerverekre.

„A biztonsági problémák kártékony hatással lehetnek a dolgozók által végzett munka mennyiségére és minőségére, és a vállalkozást akár tevékenysége szüneteltetésére is kényszeríthetik.”- mondta James Mouton, a HP iparági szabványoknak megfelelő szerverekkel foglalkozó részlegének alelnöke – „A HP és a Trend Micro együttműködik az ilyen biztonsági problémák kezelésében, és a KKV ügyfeleknek egy egyszerű és biztonságos, azonnal használható szervert kínál. Vállalataink kölcsönösen elkötelezték magukat amellett, hogy átfogó, könnyen telepíthető és használható megoldásokat kínáljanak a kis- és középvállalatoknak.”

Elérhetőség

A Trend Micro Client/Server/Messaging Suite for SMB v2.0 várhatóan 2004. harmadik negyedévének végén vagy negyedik negyedévének elejétől érhető el előtelepített formában a HP ProLiant ML100 és ML300 szervereken, először az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában valamint Ázsia és a csendes-óceáni térség egyes területein (angol nyelvű felhasználói felülettel). A későbbiekben várhatóan más nyelveken is megjelenik a termék.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle