Connect with us

technokrata

Továbbra is szponzorálja a BMW WilliamsF1 csapatát a HP

Dotkom

Továbbra is szponzorálja a BMW WilliamsF1 csapatát a HP

A BMW WilliamsF1 csapat meghosszabbította a HP főszponzori szerződését.

A BMW WilliamsF1 csapat megerősítette, hogy újabb, több éves időszakra hosszabbította a HP főszponzori szerződését. Az öt évvel ezelőtt aláírt Forma–1-es szerződés megújítása egyértelműen jelzi a partnerek egymás iránti bizalmát. A HP az autótervezéstől a teljesítmény- és adatkezelésen át a gyártásig, valamint a csapat központjában és a világ Forma–1-es versenypályáin végzett telemetriai vizsgálatokig, sokféle területen látja el termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatásokkal a BMW WilliamsF1 csapatot.

A BMW WilliamsF1 egyedülálló lehetőséget kínál a HP-nek arra, hogy a világ legnépszerűbb technikai sportjában is bizonyítsa kivételes képességeit az üzleti és magánfelhasználók előtt.

A két vállalat kölcsönösen elkötelezett a meggyőző technikai alapokra épülő partnerkapcsolat iránt. A HP több műszaki szegmensben is globális ágazatvezető pozícióval rendelkezik, míg a BMW WilliamsF1 csapat a műszaki kiválóság és az innováció területén szerzett magának hírnevet.

Frank Williams, a BMW WilliamsF1 csapat igazgatója, az alábbiakat fűzte a bejelentéshez: „Az elmúlt öt idényben a HP csapatunk értékes üzleti és technikai partnere volt. Kapcsolatunk meghosszabbítása nem csupán üzleti szempontból előnyös számunkra. A HP-től átvett szakértelem is felbecsülhetetlen segítséget jelent a jó versenyeredmények elérésében.”

Michael J. Winkler, a HP alelnöke és marketingért felelős vezérigazgató-helyettese hozzátette: „A HP komoly előnyökre tett szert a BMW WilliamsF1 csapattal kiépített kapcsolatból. A szponzori együttműködés évente 18 alkalommal 160 millió ember felé közvetíti a HP-márkát, lehetővé teszi számunka a sport népszerűségének kamatoztatását, valamint a HP globális technológiai képességeinek bemutatását.“Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák