Connect with us

Hirdetés

technokrata

A TELE2 újabb, kedvezményes ajánlata

Dotkom

A TELE2 újabb, kedvezményes ajánlata

„TELE2 – mindenkinek megéri” – 600 Ft egyszeri kedvezményt ígér a héten a TELE2 minden új előfizetőjének.

A TELE2 minden új előfizetőjének, aki a héten regisztrál a 1202-es telefonszámon, és júliusban hívásokat bonyolít, 600 Ft azaz 1 órányi belföldi hívással megegyező értékű egyszeri kedvezményt ad.

A TELE2, az új ügyfelek meghódítása mellett, gondol meglévő ügyfeleire is. Így ha valaki már használja a TELE2-t, és ajánlja barátainak vagy ismerőseinek az olcsóbb telefonálási lehetőséget nyújtó szolgáltatást, most akár 1 órát ingyen beszélgethet az ajándékként kapott 600 Ft jóváírásból. Éppúgy, mint azok, akik a 1202-es ingyenes számon regisztrálják magukat ezen a héten és júliusban hívásokat bonyolítanak a TELE2 rendszerében.

Július 12. és 18. között ráadásul nincs szükség ajánlásra sem: a bruttó 600 forintot érő 1 órás ingyenes telefonbeszélgetés lehetősége, tegnaptól egészen vasárnapig, most azok számára is elérhető, akik még nem ügyfelei a svéd telefonos társaságnak és még ajánlójuk sincsen, de mégis az olcsóbb vezetékes telefonálás lehetőségét keresik. Nekik nem kell mást tenniük, mint bejelentkezni a 1202-es telefonszámon és máris egy órányi ingyenes telefonbeszélgetéssel gazdagabbak.

A TELE2 kedvező percdíjai jelenleg a Matáv szolgáltatási területén vehetők igénybe, az akció további részleteiről a TELE2 ingyenesen hívható 1202-es telefonszámán kaphatnak információt az érdeklődők.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés