Connect with us

NetSize: új telefonos vetélkedő

Dotkom

NetSize: új telefonos vetélkedő

Nyerő 3: új telefonos vetélkedő a Viasat3-on a NetSize gyártásában. A műsor célközönsége elsősorban a 15-29 éves korosztály.

2004. július 12-én Nyerő 3 címmel új telefonos vetélkedő indul a Viasat3 csatornán a NetSize gyártásában. A műsor munkanapokon reggel 7 és 8 óra között jelentkezik majd, és a fiatalabb korosztály, valamint a tévés játékok szerelmeseinek érdeklődésére számít. A vetélkedőn telefonon bejelentkező és a helyszínen a nézők soraiból kiválasztott játékosok vehetnek részt, akik egymással párba állítva versenyeznek az egymillió forintos fődíjért és értékes tárgynyereményekért. A párok nem egymás ellen, hanem egymást erősítve játszanak – nyereményük nagysága a tudás és a szerencse mellett nagyban függ attól, hogy mennyire tudnak egymással kooperálni.

„Az interaktív média népszerűsége hazánkban is egyre nő – a nézők ma már nem csak passzív befogadók, hanem az egyes műsorok aktív résztvevői, alakítói is kívánnak lenni.” – mondta Neuman Péter, a NetSize magyarországi igazgatója. „A NetSize, amely a mobil üzleti és szórakoztató megoldások vezető cége Európában, a magyar piacon is jó üzleti lehetőséget lát az interaktív produkciók gyártásában.”

„A vetélkedők, quiz show-k az egyik legsikeresebb műfajnak számítanak a televíziózásban szerte a világon. Hiszünk abban, hogy az ilyen típusú műsorok nem csak a klasszikus kora délutáni, hanem a reggeli műsorsávban is megtalálják a Viasat3 közönségét, a többségében városi, az átlagosnál nagyobb vásárlóerővel rendelkező fiatalokat. A műsor gyártásával a NetSize magyarországi irodáját bíztuk meg, bízva a cég Európa és a világ több országában szerzett tapasztalatában.” – mondta Rényi Ádám, a Viasat3 PR-vezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom