Connect with us

A Minor kiemelkedő a régióban a vállalati megoldások piacán

Dotkom

A Minor kiemelkedő a régióban a vállalati megoldások piacán

A Computer Associates egyetlen magyar díjazottja a Minor.

A Minor Csoport bejelentette, hogy az elmúlt év eredményei alapján megkapta a Computer Associates International Inc. (CA) cégtől a “2004-es év kiemelkedő értékesítési partnere” díjat. Az elismerést világszerte a CA huszonkilenc megoldásszállítója és forgalmazója nyerte el, hasonló, regionális díjat még nem vitt el magyarországi partner a CA-tól. Ezen túlmenően a cégcsoport egyik tagja, a Trainer Kft. idén a CA Oktató és Vizsgáztató Központ minősítést is megszerezte.

A Computer Associates a díjakkal három márkájának értékesítési partnereit tüntette ki. A három márka a BrightStor tárkezelő szoftver, az eTrust biztonságkezelő szoftver és az ügyfélkapcsolatokat azok teljes élettartama alatt kezelő AllFusion szoftver. A Minor Csoport egyik kiemelkedő CA-s projektje volt a rendszerfelügyelet Unicenter alapokon, és mentési rendszer Brightstor tárkezelővel a K&H bank számára. Ezen kívül a Minor Holding Rt. létrehozott egy CA alapokon működő távfelügyeleti központot, amely akár több tízezer végpont felügyeletére is alkalmas.

A Minor Csoport – CA megoldásaiból származó – forgalma a CA 2004-es pénzügyi évében (2003. április – 2004. március) közel 1,25 millió dollár volt.

„A díj jól mutatja a MINOR Csoport motiváltságát és hozzáértését a vállalati megoldások piacán.” – mondta Bárdi Tibor, a Minor Holding kereskedelmi vezérigazgató-helyettese, majd hozzátette: „A Vizsgáztató Központ erősíti elkötelezettségünket a színvonalas informatikai rendszerek széleskörű megismertetésében.”

Az elért sikert még hangsúlyosabbá teszi, hogy a Trainer Magyarország egyetlen CA vizsgaközpontjává vált.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom