Connect with us

technokrata

A Siemens és a Juniper Networks részt vesz a British Telecom új hálózatának fejlesztésében

Dotkom

A Siemens és a Juniper Networks részt vesz a British Telecom új hálózatának fejlesztésében

A Siemens ICN ágazata partnerének, a Juniper Networks-nek IP/MPLS útválasztó technológiáját is „beveti”.

Európa egyik vezető kommunikációs szolgáltatója, a British Telecom meghívta a Siemenst és a Juniper Networks-öt a röviddel ezelőtt bejelentett 21C (21st Century Network) nevű hálózati projektje teszt-szintű megvalósításában való részvételre.

A C21 célja a BT hálózatának és rendszer-infrastruktúrájának átfogó megújítása. Az új hálózat alapján a BT mind üzleti, mind magánügyfeleinek olyan kommunikációs szolgáltatásokat kíván nyújtani, melyeket a magas szintű rendelkezésre állás, funkcionális sokoldalúság és költség-hatékonyság jellemez.

A BT 21C hálózatának része a Siemens Surpass HiG1200 Media Gateway, amely egy carrier-grade VoIP Trunk Gateway. A HiG1200 biztosítja a távközlési hálózatok következő generációjának IP alapú gerinchálózata és a jelenlegi TDM alapú vonalkapcsolt hálózat közötti kapcsolatot. Ezzel teremti meg a BT a zökkenőmentes átmenetet a tiszta IP-környezetű, tervezett beszéd-és adatkonvergenciához annak érdekében, hogy ügyfeleinek a jövőben több és jobb alkalmazást és szolgáltatást nyújthasson.

A Siemens ICN ágazata partnerének, a Juniper Networks-nek IP/MPLS útválasztó technológiáját is „beveti”. A T640 core-router-platform révén a BT számára a Network Edge maximális szolgáltatás-konvergenciája és -rugalmassága, az alaphálózatban pedig igen magas, terabit-tartományú átviteli sebességek lehetősége nyílik meg.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle