Connect with us

technokrata

A Ramiris Panda Software disztribútor lett

Dotkom

A Ramiris Panda Software disztribútor lett

A Panda Software újabb magyarországi disztribútora a Ramiris Rubin Rt.

A Panda Software-t Mikel Urizarbarrena alapította 1990-ben azzal a szándékkal, hogy komplett vírusvédelmi rendszert kínáljon minden végfelhasználó részére. A kezdeti célt később kiterjesztették és ma már az adatforgalom ellenőrzése és a hálózati menedzsment egyszerűsítése is a szoftverfejlesztési feladatok között szerepel. Magyarországon nagyvállalatok, hivatalos szervek, egészségügyi intézmények, egyetemek és főiskolák választották már a Panda Software által nyújtott biztonságot, mint például a Diákhitel Központ Rt., Honvédelmi Minisztérium Technikai Hivatal, Kulturális Örökségvédelmi Hivatal, Alcatel Hungary, OTP Garancia Biztosító Rt., Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar, a Magyar Állami Operaház, és az IBUSZ Utazási Irodák Rt.

A Panda Software Hungary kereskedelmi tevékenységét disztribútorokon és viszonteladói hálózaton keresztül végzi. A Panda Software hazai vezérképviseletének első disztribútora az EMJ Hungary Kft, és 2002. novemberében a Sved Rt. is megkezdte a Panda szoftverek terjesztését. Mára a termékek ismertsége elérte azt a piaci részesedést, ami mellett szükségessé vált a kereskedelmi csatorna bővítése.

A Panda Software Hungary a jövőben feladatának tekinti a hatásosabb és széleskörűbb channel-marketinget, melynek révén növelni kívánja mind a termék piaci részesedését, mind viszonteladói, és a végfelhasználói körben való ismertségét. A Panda Software Hungary kereskedelmi csatornájának kiszélesítése érdekében bejelentette, hogy új magyarországi disztribútora a Ramiris Rubin Rt. lett.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle