Connect with us

technokrata

Világmárkák és az IFS

Dotkom

Világmárkák és az IFS

Az IFS komponens alapú üzleti alkalmazásokat fejleszt és forgalmaz közepes- és nagyvállalatok számára. Az alábbiakban az elmúlt időszak sikeres bevezetési olvashatók.

Gyárat épített Veszprémben a svájci maxon motor. A vállalat a NASA egyik fő beszállítójaként ismert. A magyarországi beruházás, az üzem teljes felszereltségével együtt 1,5 milliárd forintos értéket képvisel. A hazai gyáregység kizárólag csúcsminőséget képviselő villamos motorokhoz gyárt részegységeket, többek között a Mars-szonda elektronmotorjaihoz. A rugalmas, modern technológiát alkalmazó gyártási folyamatokat egy hasonlóan világszínvonalú ERP rendszer segítségével optimalizálja. Az IFS Applications elsősorban a cég svájci, németországi és magyarországi gyártóbázisain került bevezetésre.

A Rovernél lehetséges az online rendelés, valamint a gyártás Interneten keresztül történő nyomon követése. A Rover 26 éves termelése során évente hozzávetőleg 12.000 autót értékesített a világon; hazánkban tavaly az egyik legnépszerűbb márkájából, a Land Roverből mintegy 200 talált gazdára. Az üzleti folyamatok, kezdve a gyártás-tervezéstől az ellátási lánc-menedzsmenten át az értékesítésig egyetlen, az IFS által biztosított integrált rendszerben összpontosulnak, ami a működési költségek jelentős csökkentését teszi lehetővé.

A mobil üzleti alkalmazások továbbfejlesztésén dolgozik az IBM és az IFS. Az új generációs, készüléktől független megoldások az “online, amikor elérhető” új szemléletmódot tükrözik majd. Alkalmazása óriási előrelépést jelent, mivel a felhasználó – szemben az eddigi gyakorlattal – nincs helyhez/irodához kötve, gyakorlatilag az összes mobil technológiai megoldás rendelkezésére áll, hogy megfelelő sebességgel adatokat kérhessen le a rendszerből.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle