Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világmárkák és az IFS

Dotkom

Világmárkák és az IFS

Az IFS komponens alapú üzleti alkalmazásokat fejleszt és forgalmaz közepes- és nagyvállalatok számára. Az alábbiakban az elmúlt időszak sikeres bevezetési olvashatók.

Gyárat épített Veszprémben a svájci maxon motor. A vállalat a NASA egyik fő beszállítójaként ismert. A magyarországi beruházás, az üzem teljes felszereltségével együtt 1,5 milliárd forintos értéket képvisel. A hazai gyáregység kizárólag csúcsminőséget képviselő villamos motorokhoz gyárt részegységeket, többek között a Mars-szonda elektronmotorjaihoz. A rugalmas, modern technológiát alkalmazó gyártási folyamatokat egy hasonlóan világszínvonalú ERP rendszer segítségével optimalizálja. Az IFS Applications elsősorban a cég svájci, németországi és magyarországi gyártóbázisain került bevezetésre.

A Rovernél lehetséges az online rendelés, valamint a gyártás Interneten keresztül történő nyomon követése. A Rover 26 éves termelése során évente hozzávetőleg 12.000 autót értékesített a világon; hazánkban tavaly az egyik legnépszerűbb márkájából, a Land Roverből mintegy 200 talált gazdára. Az üzleti folyamatok, kezdve a gyártás-tervezéstől az ellátási lánc-menedzsmenten át az értékesítésig egyetlen, az IFS által biztosított integrált rendszerben összpontosulnak, ami a működési költségek jelentős csökkentését teszi lehetővé.

A mobil üzleti alkalmazások továbbfejlesztésén dolgozik az IBM és az IFS. Az új generációs, készüléktől független megoldások az “online, amikor elérhető” új szemléletmódot tükrözik majd. Alkalmazása óriási előrelépést jelent, mivel a felhasználó – szemben az eddigi gyakorlattal – nincs helyhez/irodához kötve, gyakorlatilag az összes mobil technológiai megoldás rendelkezésére áll, hogy megfelelő sebességgel adatokat kérhessen le a rendszerből.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés