Connect with us

F-Secure vírusvédelem a svájci internetezőknek is

Dotkom

F-Secure vírusvédelem a svájci internetezőknek is

A Telephoenix, Svájc elsőszámú Internet-szolgáltatója elektronikus szolgáltatásként elindította vírusvédelmi szolgáltatását magán és üzleti ügyfelei számára: a Telephoenix ezentúl előfizethető csomagban kínál letölthető vírusvédelmi megoldást.

A Telephoenix AG a „Biztonságos út az Internethez“ jelmondat alatt 2004. óta biztosít ügyfeleinek teljes körű megoldást arra, hogy rendszereiket és adataikat biztonságban tudhassák. A Telephoenix ügyfeleinek betárcsázós platformot is biztosít, amelyet tűzfal véd az adatlopás és a hackerek ellen. Az új, F-Secure megoldáson alapuló ´Safenet Anti Virus´ szolgáltatással a Telephoenix kiterjeszti magán és üzleti ügyfeleinek nyújtott szolgáltatásai körét egy, a helyi számítógépeket védő professzionális vírusvédelmi szoftverrel. A letöltés után a vírusveszély elhárítása érdekében a napi vírusvédelmi és szoftverfrissítések automatikusan kerülnek telepítésre az Interneten keresztül. A ´Safenet Anti Virus´ a Windows XP, 2000, NT és 95/98 platformokat támogatja.

A ´Safenet Anti Virus´ az F-Secure antivírus megoldásán alapul, amely nemzetközileg ismert vírusfelismerő technológiájáról, valamint bizonyítottan gyorsan reagál az új fenyegetésekre – és nem utolsósorban felhasználóbarát is. „A vírusvédelem és a biztonság minden egyes számítógép esetében alapvető előfeltétel, mivel ezen tényezők jelentősége egyre nagyobb. Az F-Secure-ban egy olyan együttműködő partnerre találtunk, akinek biztonsági termékeit több mint 20 ISP (Internet-szolgáltató) használja világszerte.“ – mondta el Urs Loeliger, a Telephoenix AG szakembere.

Magyarországon az Axelero Internet biztosít az F-Secure „Security as a Service” szolgáltatására épülő hatékony védelmet a személyi számítógépeket támadó különféle férgek, vírusok és külső behatolások ellen. Az Axelero Internet Biztonság szolgáltatása egy-egy számítógépre vagy munkaállomásra vonatkozó teljes körű biztonsági megoldást kínál mind az otthoni felhasználók, mind a kis- és közepes vállalatok részére.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom