Connect with us

technokrata

Acer ˝Empowering Key˝ – a notebookok még teljesebb kihasználása

Dotkom

Acer ˝Empowering Key˝ – a notebookok még teljesebb kihasználása

Az Acer fejlesztői (Value Labs) kifejlesztették az ˝Empowering Key-t˝ (eKey), ami gyakran használt funkciók kényelmes elérését teszi lehetővé.

Az eKey megnyomásával útjára indul az eManager, egy felhasználóbarát kezelőfelület, mely három, fő beállításokat tartalmazó ablakból áll: az ePowerManagementből, az eSettingből és az ePresentationből.

Az ePowerManagement hatékony vezérlő panel, mely különböző energiagazdálkodási módok között ad választási lehetőséget – a felhasználói igényektől függően. A hatékonyabb energiagazdálkodás lehetővé teszi az akkumulátor üzemidejének maximális kihasználását. Öt előre beállított mód közül választhat a felhasználó: egy, a hálózati csatlakozó használatával és négy akkumulátoros mód közül: Szórakozás, Prezentáció, Szövegszerkesztő és Maximális akkumulátor élettartam.

Az eSetting négy általános rendszer-beállítást szabályoz: a kijelzőt, az indítási beállításokat, a rendszer-információkat és a biztonsági beállításokat. A felhasználó ellenőrizheti notebookja beállításait és könnyen változtathat is rajtuk.

Az ePresentation segít megválasztani a notebooknak legmegfelelőbb felbontást a projektoros vetítések alkalmával. Az ePresentation biztosítja, hogy a vetített kép már az első képkockától a lehető legélesebb és legtisztább legyen. Két felbontást ajánl az Acer: 1024×768 és 800×600 pixel.

Az Acer eKey és eManager segíti a felhasználókat – értsenek bármennyire is a technikához –, hogy könnyebben megértsék egymást notebookjukkal. Az Acer a technológiát az emberek szolgálatába kívánja állítani.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák