Connect with us

technokrata

F-Secure vírusvédelem Citrix MetaFrame-hez

Dotkom

F-Secure vírusvédelem Citrix MetaFrame-hez

Az F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers a Citrix MetaFrame és a Microsoft Terminal Server alkalmazásokat használó cégeket célozza meg.

A Citrix MetaFrame megoldásai lehetővé teszik, hogy a vállalatok könnyű hozzáférést biztosítsanak információikhoz és alkalmazásaikhoz, függetlenül a hozzáférés idejétől, helyétől és a használt eszköztől. Az F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers biztosítja a folyamatos üzletmenetet.

„Az F-Secure már bebizonyította: egyike azon vírusvédelmi cégeknek, amelyek a leggyorsabban adják ki a frissítéseket, hogy megelőzzék a gyorsan terjedő vírusjárványok kialakulását.“ – mondta Petri Ulmanen, a Citrix Systems finnországi értékesítési vezetője – „Bízunk abban, hogy az F-Secure többletet nyújthat közös ügyfeleinknek, akik értékelik azokat az informatikai megtakarításokat, amelyeket a vírusok okozta termeléskiesések megszüntetésével érnek el.”

Az F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers a végfelhasználók szemszögéből is automatikusan és átláthatóan működik, a vírusdefiníciókat pedig napjában többször is frissítik. A termék központilag kezelhető az F-Secure Policy Manager segítségével, mely jelentéseket is készít a szerverek vírusvédelmének állapotáról.

Az F-Secure tagja a Citrix Business Alliance szövetségnek is, azon cégek egyre növekvő csoportjának, amely a Citrix megoldások segítségével hatékony, szerver-alapú vállalati számítógépes megoldásokat biztosít. A szövetség tagjaként az F-Secure hozzáféréssel rendelkezik a Citrix termékekhez, új üzleti lehetőségekhez jut más Citrix megoldás-szolgáltatók felé, illetve technikai támogatást kap, hogy biztosítsa megoldásai kompatibilitását a Citrix MetaFrame Access Suite csomaggal. A termék támogatja a Microsoft Terminal Server telepítéseket is.

Az F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers rugalmas, felhasználó alapú licencelési modellel rendelkezik. 200 felhasználós licenc esetén a termék ára például 24,30 EUR felhasználónként. Az F-Secure Anti-Virus for Citrix Servers angol, német, francia, finn, kínai, görög, spanyol, magyar, olasz, japán, koreai, svéd és cseh nyelven is elérhető.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák