Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy kezelőfelületbe integrált védelem a Trend Micro-tól

Dotkom

Egy kezelőfelületbe integrált védelem a Trend Micro-tól

A Trend Micro OfficeScan Corporate Edition szélesebb körű védelmet biztosít és segíti a munkaállomások biztonsági házirendjének betartását.

Az e-mail, az internet-hozzáférés és a nagyobb mobilitás hatására a vállalati munkaállomások sokkal hatékonyabb üzleti eszközökké váltak, ugyanakkor ezek lettek az elsődleges célpontjai napjaink rosszindulatú számítógépes támadásainak is. Több különböző eszközt használni a támadások kivédésére nehézkesen integrálható és kezelhető megoldást eredményez, így nem biztosítható az ügyfelek folyamatos biztonsága. Akár egyetlen, a követelményeknek nem megfelelő munkaállomás megnyithatja a vállalati átjárót a támadások előtt.

A Trend Micro OfficeScan Corporate Edition v6.5 olyan integrált kliens/szerver biztonsági megoldás, amely leegyszerűsíti a hálózati kliensek védelmét, mivel azokra a pontokra koncentrál, amelyek a mai vállalatok esetében a legveszélyeztetettebbek és legsebezhetőbbek: vírustámadásokra, behatolókra/hackerekre, nem kívánt vagy szükségtelen internetes anyagokra és a nem kompatibilis rendszerekre. Egy rugalmas és központosított kezelőkonzol segítségével az IT rendszergazdák biztonsági feladatok széles skáláját kezelhetik vállalati ügyfeleik számára, akár kirendeltségek, munkacsoportok vagy IP tartományok esetében is. A termék integrált vállalati kliens-tűzfala figyeli a kliens és a gyanús weboldalak közötti ki- és bemenő kommunikációt, és megakadályozza a vállalati munkaállomásokhoz történő jogtalan hozzáféréseket. A nem kívánatos kémprogramok, hirdetések, tárcsázók, hackelő/crackelő vagy jelszótolvaj alkalmazások érzékelése segít megvédeni a munkahelyen a személyes adatokat, és növeli a termelékenységet. A kliens munkaállomások közötti hálózati kommunikáció is folyamatos megfigyelés alatt áll, az adatcsomagok pedig átvizsgálhatók, hogy a vállalati hálózaton belül előforduló biztonsági problémák valószínűségét csökkenteni lehessen.

A mai világ összetett biztonsági fenyegetései mellett a nagyteljesítményű Trend Micro OfficeScan Corporate Edition 6.5 által nyújtott védelem átfogó és erőteljes.” – mondta George Proussalis, az iSGroup partnere – „Az OfficeScan vállalati szintű technológiákat tartalmaz, például nagy mértékben skálázható, ugyanakkor központilag kezelhető. Ezen felül vállalati környezetünkben könnyen telepíthető, frissíthető, és állapotjelzőkkel is rendelkezik. Fontos verziónak tartjuk a jelenlegit, amely a mai, kihívásokat támasztó időkben segít a biztonsági problémák megoldásában.”

A Trend Micro OfficeScan Corporate Edition v6.5 tartalmazza a Cisco Trust Agentet (CTA) is, a Cisco azon technológiáját, amely a Cisco Network Admission Control (NAC) program keretében kerül terjesztésre, és segít az ügyfeleknek a vírusvédelmi biztonsági házirendek betartásában. A megoldás azt is biztosítja, hogy csak a legújabb vírusvédelmi frissítésekkel rendelkező ügyfelek használhassák a hálózatot. Egy összetett hálózati biztonsági program részeként a Trend Micro fejlesztése és a Cisco NAC program technológiája más Trend Micro megoldásokkal és szolgáltatásokkal együtt is használható, így még hatékonyabban előzhetők meg és kezelhetők a biztonsági problémák.

Több Trend Micro termék és biztonsági szolgáltatás, mint az Outbreak Prevention Services (támadásmegelőző szolgáltatások) és a Damage Cleanup Services (kárelhárítási szolgáltatások) együtt kezelhetők az OfficeScan termékkel a TREND MICRO Control Manager 3.0 segítségével.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés