Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec: továbbfejlesztett védelem a levelezésnek

Dotkom

Symantec: továbbfejlesztett védelem a levelezésnek

A Symantec vírus- és levélszemét-elhárítást valamint az e-mail tartalomvédelmet egyesítő, az internetes (SMTP) e-maileket nagy teljesítménnyel, egy menetben vizsgáló e-mailvédelmi megoldása, a Symantec Mail Security for SMTP 4.0-t, mely a nem kívánatos tartalom megállítását a hálózat legkorábbi belépési pontján, az SMTP átjáró szintjén oldja meg.

„Napjaink vállalkozásának mind a webes, mind az e-mailforgalom terén az internetátjárón működő, széleskörű vírus- és levélszemét-elhárításra, valamint tartalomvédelemre van szüksége.” – mondta Brian Burke, az IDC kutatásvezetője – „Kutatásaink szerint a vevőknek jelentős előnyük származik abból, ha az egyedülálló megoldások helyett az integrált, mindent együtt tartalmazó, méretezhető megoldást választják, olyat, mint amilyen a Symantec Mail Security for SMTP.”

A Symantec Mail Security for SMTP 4.0 egyszerre telepíthető. Átlátható kezelőfelülete mellett a következő új funkciók és javított képességek jellemzik:
Levélözön-takarító: A levélözönt okozó férgek önműködően hozzák létre gyorsan terjedő, a többi gyanútlan e-mailezőt veszélyeztető üzeneteiket. A csupán a fertőzött csatolmány eltakarítására szorítkozás helyett a levélözön-takarító biztonságosan kitörli az egész üzenetet, ezzel csökken a „vírus levélszemét” mennyisége, amely eldugíthatja a levelezőrendszereket és az érintett felhasználóktól eredő segítségkérő hívásokat eredményez.
Továbbfejlesztett, heurisztikus levélszemét-elhárítás: Továbbfejlesztették a neurális hálózatokra épülő, heurisztikus levélszemét-elhárító modult, hogy napjaink folyamatosan változó levélszemét-tartalmát is észlelje. Emellett a rendszeres levélszemét-azonosító frissítések a Symantec LiveUpdate szolgáltatásán keresztül érkeznek.
Önműködően létrehozott engedélyező lista: Ez a megoldás önműködően tanulja meg, kik a bejövő levelek megbízható forrásai. Ezáltal a rendszer nem vizsgálja a valós idejű tiltólisták és a heurisztikus levélszemét-elhárító modul segítségével a jogos tartalmat, így lényegesen csökken a hamis találatok esélye. Emellett az engedélyező listák kezelése is kibővült az e-mailcímekben illetve tartományokban használható helyettesítő karakterekkel.
A levélszemét pontozásos kezelése: Nagyobb rugalmasságot biztosít a heurisztikusan észlelt levélszemét valószínűség szerinti kezelése.
Egyéni szűrőszabályok: A levél törzsére vonatkozó egyéni szabályokat lehet létrehozni a levélszemét és a többi, nem kívánatos e-mailtartalom elleni küzdelem megsegítésére.
Egyéni közlendők: A rendszergazdák kötelező, a felelősséget kizáró jognyilatkozatot tudnak a kimenő levelekhez illeszteni.

A Symantec Mail Security for SMTP 4.0 a Symantec vállalati megoldások levelezésvédelmi termékcsaládjának része, amelyhez a Symantec Mail Security for Microsoft Exchange és a Symantec Mail Security for Domino is tartozik. A Symantec többrétegű védelmi kínálatának fontos elemét képező Symantec levelezésvédelmi megoldásaival a vállalati ügyfelek szorosan integrált, egyszerre telepíthető, a levelezési és az együttműködési környezetet védő megoldáshoz juthatnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés