Connect with us

technokrata

IBM WebSphere Business Integration Express: költségkímélő alkalmazásintegrációs megoldás

Dotkom

IBM WebSphere Business Integration Express: költségkímélő alkalmazásintegrációs megoldás

Költségkímélő alkalmazásintegrációs megoldás az IBM WebSphere Business Integration Express szoftverével.

Az IBM bejelentette Magyarországon Express termékportfoliójának két új megoldással kiegészített változatát, amely a középvállalkozásoknak nyújt segítséget üzleti teljesítményük javításában a folyamatok leegyszerűsítésén és egy integrált informatikai rendszer létrehozásán keresztül.

Az üzleti folyamatok integrálása, amely a kis- és középvállalkozások 300 milliárd dolláros informatikai piacának fő motorja, továbbra is az ilyen vállalkozások legnagyobb kihívása, amelyeknek több mint 75%-a heterogén informatikai környezetben dolgozik.

Az IBM azért fejlesztette ki a WebSphere Business Integration Expresst, amely az üzleti folyamatok integrációs stratégiájának fő komponense, hogy elősegítse az információáramlást a kis- és középvállalkozások kibővült struktúrájában. A kis- és középvállalkozások piacára kifejlesztett és ennek megfelelő áron kínált WebSphere Business Integration Server Express megkönnyíti az ügyfelek már működő informatikai rendszereinek, üzleti folyamatainak és alkalmazásainak integrálását, meglehetősen alacsony áron. Az új változat a Windows és Linux platformokon túl az OS/400-on is futtatható.

Új WebSphere Business Integration Express megoldások
Miközben az iparágban a külső információ-technológiai integráció egyre magasabb szintet ér el, számos kis- és középvállalkozás még azzal a kihívással szembesül, hogy hogyan integrálja belső rendszerét, mielőtt kifelé tekintene. Az iparági elemző Garner Inc. véleménye szerint a kis- és középvállalkozások 60%-a fog használni szoftver megoldásokat, hogy integrálja alkalmazásait az ügyfelekével.

Az üzlet és az információtechnológia közelítése
A vevőre szabott és következetes üzleti információk szervezeten belüli elosztásának képessége, miközben a működést végponttól végpontig automatizálják és koordinálják, segít csökkenteni a rést az üzleti és információtechnológiai értékek között. Eközben segíti az ügyfeleket, hogy átalakítsák a vállalkozást oly módon, hogy lehetővé váljon a jövőbeli integráció az ügyfelekkel, partnerekkel és beszállítókkal.

A WebSphere Business Integration Server Express az ügyfél már meglévő információtechnológiai környezetét személyre szabható illesztések és előre elkészített folyamatsablonok segítségével köti össze, amelyek kapcsolatot teremtenek a különböző rendszerek és üzleti folyamatok között. Ahelyett, hogy a cégek új beruházásokra kényszerülnének, hasznosíthatják már meglévő információtechnológiai környezetüket, csökkentve ezzel a tulajdonosi költségeket és mind a jelenlegi, mind pedig a jövőbeli integrációs projektek megvalósítási idejét.

Az iparági szabványoknak és az ügyfelek elvárásainak való megfelelés
Az olyan kormányzati szintű előírásoknak való megfelelés érdekében, mint például a Basel II, a kis- és közepes méretű vállalkozásoknak ma egyre több információt kell tárolniuk és megosztaniuk. Emellett ezek a cégek nagyobb vállalatok partnerláncolatainak is kulcsfontosságú elemei, és egyszerre kell megfelelniük az iparági szabványoknak és partnereik elvárásainak.

A kis- és középvállalkozások piacára kifejlesztett WebSphere Business Integration Server Express nyílt szabványokon alapul, számos platformon elérhető, és támogatja a Windowst, a Linuxot és a OS/400-at. Webes szolgáltatásokkal integrálva elősegíti egy Service Oriented Architecture (SOA) kiépítését programozási követelmények nélkül. A WebSphere Business Integration Server május 14-étől elérhető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle