Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure védelem a svéd háztartások egyharmadának

Dotkom

F-Secure védelem a svéd háztartások egyharmadának

Az F-Secure és a com hem AB, Svédország legnagyobb kábeltelevízió szolgáltatója partneri szerződés aláírását jelentette be. A megállapodás értelmében F-Secure biztonsági szolgáltatásokat tesznek elérhetővé a com hem szélessávú Internet felhasználói számára.

A com hem a svéd háztartások harmadának nyújt szélessávú internetes és televíziós szolgáltatásokat. A com hem most előfizetés alapú automatizált online biztonsági szolgáltatással bővítette a szolgáltatásválasztékát. A szolgáltatásokat a com hem szélessávú internet felhasználói számára kínálják, és a szolgáltató webhelyén lesznek elérhetők.

„A szélessávú Internet dinamikusabb terjedésével növekvő igény mutatkozik a könnyen megvalósítható és előre konfigurált biztonsági szolgáltatások iránt. A hatékony vírusvédelmi és tűzfal alkalmazások és ezen belül is a vírusvédelmi adatok gyors automatikus frissítése a meglévő hozzáférési szolgáltatások értékét nagyban növeli. Örömmel működünk együtt az F-Secure-ral, mert ez a biztonsági szolgáltatás segít kiemelkedni a mai üzleti versenykörnyezetből. […]˝ – mondta el Christer Eriksson, a com hem szélessávú szolgáltatásokért felelős vezetője.

„Az F-Secure biztonsági szolgáltatása egy kulcsrakész megoldás, amely a szolgáltató meglévő szolgáltatásválasztékával összekapcsolható, automatizált biztonsági szolgáltatásokat nyújt. A beépített testreszabási és védjegykezelési támogatás lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók a saját védjegyeik alatt vihessék piacra a szolgáltatásokat. Örülünk, hogy a com hemmel társulva biztosíthatjuk az ügyfeleik számára nélkülözhetetlen biztonsági megoldásokat.˝ – mondta el Kina Persell, az F-Secure svédországi vezetője.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető Internet-szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban. Magyarországon az Axelero Internet biztosít az F-Secure „Security as a Service” szolgáltatására épülő védelmet a személyi számítógépeket támadó különféle férgek, vírusok és külső behatolások ellen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés