Connect with us

technokrata

IT Biztonságtechnikai Konferencia – harmadik alkalommal

Dotkom

IT Biztonságtechnikai Konferencia – harmadik alkalommal

Az EMJ Hungary Kft. immáron harmadik éve rendez átfogó IT biztonságtechnikai konferenciát neves európai és tengerentúli hardware- és software gyártók részvételével. Szervezõ partnere a ProPage Kft.

A rendezvényt 2004-ben roadshow-val bővül, amely 2004. július 7-én Győr, július 14-én Szeged, július 21-én Debrecen állomásokkal kerül megrendezésre, s melyet szeptember közepén a budapesti konferencia zár. A konferencián mintegy 70-100 fő részvételére számítanak, amely érdeklődői kör egyrészt a számítástechnikai piac viszonteladóiból, másrészt a közép-, és nagyvállalati szféra érintett vezetőiből tevődik össze.

A résztvevő gyártók előadói az IT biztonságtechnika egy-egy speciális területének problémáiról, a veszélyekről, azok mértékéről, az okozott károkról illetve a gyártók által ajánlott megoldásokról és szolgáltatásokról hallhatnak elődadásokat.

A konferencia azzal a fő céllal jön létre, hogy a felhasználókat tájékoztassa a napjainkban egyre növekvő veszélyforrásokról, valamint az európai uniós szabályozások érintésével a fennálló követelményekről és megoldásokról. A sorozaton az APC Hungary, a Panda Software Hungary, a Veritas Corporation, a BorderWare Technologies és az Axico Kft. által képviselt Adaptech, Tandberg és Fujitsu prezentációit hallgathatják meg az érdeklődők.

Idén a konferencián való részvétel ingyenes.

Az első állomás pontos ideje és helyszíne: 2004. július 7. Győr – Nemzetközi Kereskedelmi Központ (9021 Győr, Szent István út 10/A)Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle