Connect with us

Vodafone: újabb sport szponzorálás

Dotkom

Vodafone: újabb sport szponzorálás

A Vodafone Magyarország a Wakeboard Európa Kupa Futam névadó szponzora.

A Magyar Vízisí és Wakeboard Szövetség és az O´Neill szervezésében 2004. június 26-án Dunaharasztiban kerül megrendezésre a 4 helyszínből álló O´Neill – Vodafone Wakeboard Kupa Futam 3. fordulója, a Hungaro Open.

A Vodafone Magyarország fiatal, dinamikus vállalatnak tarja magát, ezért szívesen támogat energikus és lendületes sportokat. A wakeboard épp azt a szabadságot és életérzést fejezi ki, melyet a mobilkommunikáció nyújt használójának. A Vodafone és az O´Neill immár hagyományosan együttműködő partnerek, többek között a siófok-sóstói Bamboo szigeten közösen kezdeményezték a Bam-Boo Szigetet, a wakeboardosok igazi, karibi hangulatú paradicsomát.

A Vodafone neve ismerősen cseng a sport világában, hiszen a vállalat jól ismert intenzív hazai és nemzetközi sporttámogatottságáról. A világ egyik vezető mobilkommunikációs vállalata erősíteni kívánja a sport szeretetét, a versenysportok szellemét és a fiatal generációk egészséges felnövekedését. A Vodafone azon dolgozik, hogy olyan sportágakat karoljon fel, amelyeken keresztül ezt a hitvallását minél több ügyfeléhez tudja eljuttatni a világ 26 országában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom