Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IBM Wimbledonban

Dotkom

Az IBM Wimbledonban

Idén az IBM a bajnokság Web-infrastruktúráját optimalizálja az IBM Tivoli Intelligent ThinkDynamic Orchestrator segítségével.

Az IBM immár tizenötödik alkalommal hivatalos technológia beszállítója a wimbledoni teniszbajnokságnak, s tanácsadó partnere a versenyt szervező The All England Lawn Tennis Club-nak (AELTC). A kék óriás ebben az évben számos új megoldást vezetett be a szurkolók, játékosok, újságírók és a rendezők számára, amellyel a bajnoksággal kapcsolatos legfrissebb és teljes körű információt lehet elérni.

Mark McMurrugh, az IBM Wimbledon Project igazgatója szerint a több mint évtizedes együttműködés alatt az IBM-nek jelentős szerep jutott abban, hogy Wimbledon jelenleg is a világ első számú teniszbajnoksága.

Idén az IBM a bajnokság Web-infrastruktúráját optimalizálja az IBM Tivoli Intelligent ThinkDynamic Orchestrator segítségével, amely számítási erőforrásokat csoportosít át automatikusan akkor, amikor csúcsidőben a legtöbben akarják elérni az oldalakat. Az IBM a bajnokság webcaching rendszerét, sőt a wimbledoni bajnokság intranetjét is Linux alapon futtatja. A legújabb fejlesztések között megtalálható még a vezeték nélküli eszközökre, például mobiltelefonra élő közvetítést nyújtó kísérleti megoldás, a szintén vezeték nélküli fényképletöltés profi fotósok részére, s egy új ügyfélszolgálati rendszer, amely a játékosokról szóló információkat kezeli.

Az elmúlt tizenöt évben az IBM-hez kötődik Wimbledonban a mérkőzések eredményeinek gyűjtése és elemzése, a bajnokság honlapja, valósidejű eredménytábla a Weben, PDA-ra optimalizált Web-megjelenés, s a sportlétesítmények területén kiépített biztonságos vezeték nélküli hálózat.

Tavaly rekordszámú, 27 millió látogató kereste fel a bajnokság hivatalos honlapját, ami a megelőző évhez képest 75 százalékos növekedést jelentett.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés