Connect with us

technokrata

Sun személyazonosság-felügyeleti szoftverrendszer bankok számára (is)

Dotkom

Sun személyazonosság-felügyeleti szoftverrendszer bankok számára (is)

A Sun Microsystems és a Fornax a mai napon „Sun Java System – megbízható szoftverinfrastruktúra pénzintézetek számára” címmel fél napos szemináriumot tartott banki döntéshozók számára.

A konferencia keretében a Sun szakemberei többek között felvázolták a Java Enterprise System szerver infrastruktúra architektúráját, bemutatták az üzleti integráció lehetőségeit a Java Enterprise System Application és Messaging rendszerrel, valamint ismertették a Sun Java Enterprise System Portal szerver gyakorlati működését. A résztvevők megismerkedhettek a Sun új, az elektronikus banki csatornák bekapcsolása során fellépő banki ügyfél azonosítási problémákat hatékonyan megoldani képes személyazonosság-kezelő terméksorával is, amelyet a cég 2004. júniusának elején, a „Network Computing 04 Q2” címmel tartott negyedéves termékbejelentő rendezvényén mutatott be.

A Sun Java Enterprise System vállalati infrastruktúra szoftverek konszolidált rendszere, amely az összes költséget, azaz a szoftverlicenc, a support, az üzemeltetés, a konzultáció és az oktatás árát is figyelembe véve, alkalmazottanként évente 100 dollárba kerül egy vállalat számára. A teljes integrált rendszerre egy időben jelennek meg a frissítések és az új szoftververziók, amely jelentősen leegyszerűsíti és kiszámíthatóvá teszi a vállalati szoftverrendszerek működtetését. A Sun Java Enterprise System 10 jelentősen megújított elemeket tartalmaz, amelyek lefedik a vállalati middleware platform egészét, beleértve a díjnyertes hálózati azonosság-kezelőt, a kommunikációs platformot, a Java System Application Servert (korábban Sun ONE Application Server) vagy a Java System Portal Servert stb.

A Sun új személyazonosság-felügyeleti terméksora, a Sun Java System Identity Manager, a Sun Java System Access Manager és a Sun Java System Directory Server Enterprise Edition a piac egyik legnyitottabb, legjobban integrálható moduláris jellegű megoldása. Ezek a termékek kiemelkedő szabadságot kínálnak a hálózati személyazonosság-kezelés infrastruktúrájának kialakításához: előre fel vannak készítve több mint 60 partnermegoldással való integrációra annak érdekében, hogy mindenre kiterjedő kompatibilitást nyújtsanak más gyártók termékeivel és a már meglévő beruházásokkal.

A Sun a következő operációs rendszerek használatát támogatja: Solaris, Linux, Microsoft Windows, HP-UX, IBM AIX és IBM OS/390. A használható vállalati szoftverkörnyezetek: BEA Systems, Entrust Technologies, IBM, Microsoft, Netegrity, Novell, Oblix, OpenNetwork, Oracle Corporation, PeopleSoft, RSA Security és az SAP.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek