Connect with us

technokrata

Megatrend: túl a hatodik sikeres minőségirányítási tanúsítványon

Dotkom

Megatrend: túl a hatodik sikeres minőségirányítási tanúsítványon

A Megatrend 2000 Rt. gazdasági társaságok, közigazgatási és államigazgatási szervezetek kiemelt gazdálkodási, irányítási és biztonsági folyamatait támogató információs rendszerek fejlesztésére és üzemeltetésére szakosodott.

A Megatrend 2000 Informatikai Rt. hatodik alkalommal tanúsíttatta sikeresen minőségirányítási rendszerét. A kétnapos audit kiemelt témája idén a szoftverfejlesztés és tesztelés folyamata volt, különös tekintettel a cég portfoliójában nemrég megjelent újdonságokra és a lokalizált nemzetközi termékverziókra.

A minősítést végző ÉMI-TÜV Bayern Kft. a Megatrend budapesti és kecskeméti telephelyén ellenőrizte az Infosys Integrált Vállalatirányítási Rendszer, az ISee Adatbiztonsági Rendszer, a döntéstámogató rendszerek, valamint a webes fejlesztések folyamatainak szabályozottságát, valamint kitért az infrastruktúra üzletág termékeinek és szolgáltatásinak megfelelőségére is.

Infosys
Az Infosys modulárisan felépíthető, integrált vállalatirányítási programcsomag, amely vállalatok és intézmények készletgazdálkodási, termék-, és szolgáltatás-értékesítési, logisztikai, pénzügyi/számviteli, eszközgazdálkodási, humán erőforrás-gazdálkodási és termelési szegmenseinek teljes körű lefedésére alkalmas. Jelenleg 170 hazai közép- és nagyvállalat, valamint költségvetési intézmény bízza a termékre gazdálkodásának és működésének sikerét.

ISee
Az ISee adatbiztonsági rendszer újszerű megoldást kínál az intellektuális tőke nagy hatásfokú védelmére, az informatikai biztonságpolitika következetes érvényesítésére, a nem engedélyezett aktivitások blokkolására, a rendszer sebezhetőségi pontjainak felderítésére, valamint a biztonságpolitika állandó javítására és központi kontrolljára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle