Connect with us

technokrata

F-Secure védelem a német Internet-felhasználók harmadának

Dotkom

F-Secure védelem a német Internet-felhasználók harmadának

A WEB.DE a biztonsági megoldásokat nyújtó F-Secure céggel együttműködve ezentúl digitális szolgáltatásként kínál teljes körű számítógépes védelmet.

A karlsruhei WEB.DE AG a legújabb portálszolgáltató a Weben, aki az F-Secure által nyújtott védelmet kínálja ügyfeleinek. A 21 portálnak, valamint számos szolgáltatónak nyújtott hozzáféréssel a WEB.DE Internet portál a német online mezőny egyik legnépszerűbb tagja. A németországi Internet-felhasználók több mint 30%-a WEB.DE felhasználó is. Mostantól a német cég és az F-Secure együtt nyújt átfogó védelmet a WEB.DE tagok számára a vírusok, férgek és hackerek ellen.

Első lépésként a szolgáltató a prémium e-mail ajánlatát, a WEB.DE Clubot egészíti ki professzionális vírusvédelemmel, lehetővé téve a több mint 10 millió WEB.DE felhasználónak, hogy a havi előfizetésükkel vírusvédelmi szolgáltatáshoz is hozzájussanak. Ez tovább gyorsítja a digitális szolgáltatás már így is szélsebes növekedését (+ 300% előfizető 2003. eleje óta). A jelenlegi 250.000 Club tag a már létező tagsága részeként 12 hónapig használhatja ezt a kiegészítő szolgáltatást. A WEB.DE Club az egyetlen prémium e-mail szolgáltatás Németországban, mely többletköltség nélkül kínál teljes körű védelmet a vírusokkal, férgekkel és egyéb számítógépes hálózati fenyegetésekkel szemben. Emellett a vállalat kiegészítő F-Secure biztonsági szolgáltatást kínál „WEB.DE Edition” márkanév alatt az összes felhasználójának, aki megvásárolja és letölti az „F-Secure Anti-Virus WEB.DE Edition” és az „F-Secure Internet Security-WEB.DE Edition” szoftverek valamelyikét.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető Internet-szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.

Magyarországon az Axelero Internet biztosít az F-Secure „Security as a Service” szolgáltatására épülő védelmet a személyi számítógépeket támadó különféle férgek, vírusok és külső behatolások ellen. Az Axelero Internet Biztonság szolgáltatása egy-egy számítógépre vagy munkaállomásra vonatkozó teljes körű biztonsági megoldást kínál mind az otthoni felhasználók, mind a kis- és közepes vállalatok részére. Az előfizetéses szolgáltatás a folyamatos automatikus adatbiztonsági frissítéseknek köszönhetően egyszerűen használható és telepítési költség nélkül vehető igénybe.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle