Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új e-mailvédelem az IBM-től

Dotkom

Új e-mailvédelem az IBM-től

Pénteken fedte fel a Kék Óriás új e-mailszolgáltatását, mellyel mind a vírusok, mind a spam ellen fel lehet lépni még azelőtt, hogy ezek a fenyegetések bejuthatnának a vállalati hálózatba.

Az ˝E-mail Security Management Services˝ technológia az elektronikus levelek biztonságával foglalkozó Messagelabs munkájára alapulva jöhetett létre. A megoldás képes folyamatosan figyelni a vállalati hálózatba bejövő és az onnan kimenő leveleket, ezáltal megakadályozva a nem kívánt van ártó tartalommal bíró e-mailek ellenőrizetlen terjedését.

A szolgáltatás voltaképp egy – még nem ismert kártevők elkülönítésére is képes – víruskereső és egy filter technológia kombinációja, mely utóbbival a pornográf – vagy egyéb, tiltott tartalmúnak nyilvánított – képek is kiszűrhetők. Az IBM szerint így a nem kívánt tartalommal bíró üzenetek azelőtt karanténba helyezhetők, mielőtt még elterjedhetnének a belső hálózaton. Ismeri az engedélyező (white) és a tiltó (black) listákat, az ügyfél maga dönthet a spam kezeléséről, de természetesen az IBM szakemberei is segíthetik a vállalatokat.

Mennyibe kerül a már világszerte elérhető szolgáltatás igénybevétele? Az IBM közlése szerint ez attól függ, hogy az adott vállalat számítástechnikai rendszere milyen paraméterekkel bír, illetve egyéb tényezők is befolyásolják az árképzést.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés