Connect with us

technokrata

Luxushotel-lánc írt alá licencszerződést a Scala Hospitality használatára

Dotkom

Luxushotel-lánc írt alá licencszerződést a Scala Hospitality használatára

A GS Hotels & Resorts bevezeti a Scala Hospitality rendszert angliai és horvátországi létesítményeiben.

A Scala Business Solutions bejelentette, hogy a GS Hotels & Resorts – egy Angliában és Horvátországban tíz különleges luxushotelt üzemeltető angol-horvát hoteltársaság – szerződést írt alá a Scala vertikális szállodaipari megoldásának, (Scala Hospitality) implementálásáról. Az első implementációs fázisban a csoport horvátországi szállodáiban kerül telepítésre a Scala Hospitality, az angliai hotelekre pedig a jövő évben kerül sor.

Hospitality nevű termékével a Scala a szállodaipar egyedi igényeinek megfelelő integrált felügyeleti információs megoldást (IMIS-rendszert) nyújt. Az IMIS egy teljesen integrált pénzügyi felügyeleti, anyagkezelési, jelentési- és költségvetés-készítési megoldás. A Scala Hospitality minden ismertebb ingatlannyilvántartási és értékesítési (POS) rendszerrel összekapcsolható.

A Scala több mint nyolc évnyi tapasztalattal rendelkezik a globális vendéglátóipari megoldások szállítása terén, termékei a világ több mint 60 országában mintegy háromszáz helyen működnek. A vevők között megtalálhatók a világ vezető szállodaláncai: a Sheraton, a Choice Hotels, a Four Seasons, a Hyatt International, valamint számos kisebb, független hotellánc.

„Szándékunk, hogy praktikus megoldásokat nyújtsunk a szállodáknak szerte a világban.” – mondta Patrick Pando, a Scala Business Solutions Global Sales and Marketing csoportjának vezető alelnöke. „Az olyan innovatív hoteltársaságok, mint a GS Hotels & Resorts valódi üzleti előnyökhöz juthatnak azzal, ha egy szabványos irodai háttéralkalmazást használnak létesítményeikben.”

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle