Connect with us

Hirdetés

technokrata

Luxushotel-lánc írt alá licencszerződést a Scala Hospitality használatára

Dotkom

Luxushotel-lánc írt alá licencszerződést a Scala Hospitality használatára

A GS Hotels & Resorts bevezeti a Scala Hospitality rendszert angliai és horvátországi létesítményeiben.

A Scala Business Solutions bejelentette, hogy a GS Hotels & Resorts – egy Angliában és Horvátországban tíz különleges luxushotelt üzemeltető angol-horvát hoteltársaság – szerződést írt alá a Scala vertikális szállodaipari megoldásának, (Scala Hospitality) implementálásáról. Az első implementációs fázisban a csoport horvátországi szállodáiban kerül telepítésre a Scala Hospitality, az angliai hotelekre pedig a jövő évben kerül sor.

Hospitality nevű termékével a Scala a szállodaipar egyedi igényeinek megfelelő integrált felügyeleti információs megoldást (IMIS-rendszert) nyújt. Az IMIS egy teljesen integrált pénzügyi felügyeleti, anyagkezelési, jelentési- és költségvetés-készítési megoldás. A Scala Hospitality minden ismertebb ingatlannyilvántartási és értékesítési (POS) rendszerrel összekapcsolható.

A Scala több mint nyolc évnyi tapasztalattal rendelkezik a globális vendéglátóipari megoldások szállítása terén, termékei a világ több mint 60 országában mintegy háromszáz helyen működnek. A vevők között megtalálhatók a világ vezető szállodaláncai: a Sheraton, a Choice Hotels, a Four Seasons, a Hyatt International, valamint számos kisebb, független hotellánc.

„Szándékunk, hogy praktikus megoldásokat nyújtsunk a szállodáknak szerte a világban.” – mondta Patrick Pando, a Scala Business Solutions Global Sales and Marketing csoportjának vezető alelnöke. „Az olyan innovatív hoteltársaságok, mint a GS Hotels & Resorts valódi üzleti előnyökhöz juthatnak azzal, ha egy szabványos irodai háttéralkalmazást használnak létesítményeikben.”

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés