Connect with us

technokrata

Balabit a Linuxtagon

Dotkom

Balabit a Linuxtagon

A Balabit Kft. a német GUUG-val együttműködve állít ki az egyik legfontosabb európai Linux kiállításon a Linuxtagon.

A BalaBit standot a Német Unix Felhasználók Szövetségének (GUUG) kereskedelmi partnerei számára fenntartott területen találhatják meg az érdeklődők. A Linuxtag a CeBIT és a Systems után így a harmadik jelentős németországi kiállítás, ahol a Balabit termékei rendszeresen megjelennek majd.

Németország jelenleg a legfontosabb piacnak számít a cég stratégiájában, első lépésként a fejlett piacok meghódítása felé. Az országot nagy hagyományokkal rendelkező linuxos kultúrája, jó szakmai hírneve; és mindenekelőtt Magyarországgal való elsőrendű baráti kapcsolata teszi alkalmassá a hídfőállás szerepre.

Idén májusban mutatták be egyébként egy partnernap keretei között a cég magasbiztonságú vállalati tűzfalmegoldásának legújabb, 3-as számú verzióját. Az esemény az első lépés abban a cselekvési tervben, amely szorosabbra fűzné a viszonyt a legjelentősebb hazai biztonságtechnikai szoftverfejlesztő és értékesítő partnerei között. A Balabit számára már csak azért is fontos egy jól működő modell kialakítása, mert tavaly megkezdődött a cég termékeinek külföldi értékesítése. A vállalat vezetői szerint a külföldi partnerek száma 2007-re meghaladhatja a hazaiak számát. Az értékesítés volumenében ugyanezt már 2006-ra várják.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom