Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel Virtuális focibajnokság az Árkád üzletközpontban

Dotkom

Intel Virtuális focibajnokság az Árkád üzletközpontban

16 darab Intel Pentium 4 Hyper Threading processzoros gépen Euro 2004-es focijátékokkal lehet megküzdeni a dicsőségért.

A labdarúgó Európa Bajnokság alkalmából az Árkád Örs Vezér Tere Üzletközpontban mintegy 240m2-en Intel virtuális focibajnokságot rendeznek. A bevásárlóközpont földszintjén 16 darab Intel Pentium 4 Hyper Threading processzoros gépen Euro 2004-es focijátékokkal lehet megküzdeni a dicsőségért és természetesen a nyereményekért.

A 16 darab Intel Pentium 4 2,8 GHz Hyper Threading processzoros gépeken napközben bárki gyakorolhatja a játékot és élvezheti a Hyper Threading technológia nyújtotta előnyöket, a gyorsaságot és a kiemelkedő teljesítményt. A versenyzők az Electronic Arts Uefa Euro 2004-es focijátékkal mérkőznek meg, mely olyan valószerű jelenetekkel rendelkezik, mint a kiosztott sárga lap esetén lökdöső és méltatlankodó játékosok, vagy az éljenző közönség. Ezt a rendkívül életszerű grafikai élményt az érdeklődők zökkenőmentesen élvezhetik az új Intel processzorok segítségével.

Minden nap, a délután során rendezett bajnokság alkalmával a versenyzők összemérhetik tudásukat, sőt, értékes nyereményeket is nyerhetnek, többek között az Intel ajándékaként egy angol nyelvoktató szoftvert. Eközben a zajló portugáliai foci EB eredményeit a vásárlóközönség valós időben kísérheti figyelemmel a bevásárlóközpontban különböző helyeken elhelyezett eredménykijelző táblákon és monitorokon. Az eredménykijelző PC-ket szintén Intel Pentium 4 2,8 GHz Hyper Threading processzorok hajtják meg.

Amennyiben döntetlen egy adott meccs eredménye, azt „hagyományos” kapura rúgással döntik el a versenyzők között. A bajnokság döntőjét a hétvégén rendezik, ahol nagy értékű szoftver-csomagokat kapnak majd a szerencsés nyertesek.

A számítógépes játékok mellett egyéb programok is várják a közönséget. Kialakításra került egy úgynevezett ”Centrino zóna”, ahol 5 darab Intel Centrino Mobile Technológiával ellátott számítógépen lehet kipróbálni a vezeték nélküli internetezés egyedülálló élményét. A „kötetlen” számítógép-használat élményéhez a Wiera biztosítja a hozzáférést. A Centrino Mobil Technológiát bemutató noteszgépek teljesítményben sem hagyják magukat legyőzni, hiszen hordozható videovágó berendezésekként is megállják a helyüket. Több hasonló témájú bemutató és továbbképzés is várja a helyszínen érdeklődőket. A megvágott anyagokat két projektor is vetíti az esemény helyszínén.

További, nagy érdeklődésre számot tartó program a „Beckham frizura sarok”. Itt a népszerű sztár vállalkozó kedvű rajongói kedvencük aktuális vagy éppen múltbéli hajkompozícióit próbálhatják ki. A Cosmopolitan Virtual Hairdresser szoftver, mely szintén Intel Pentium 4 2,8 GHz Hyper Threading processzoron fut, képes modellezni, hogyan néz ki valaki a sztár hajkölteményeivel. A digitális élményen túl, a rajongók akár Beckham-frizurával is hazatérhetnek, hiszen az ügyes kezű fodrászok bármelyik frizurát a gyakorlatban is megvalósítják.

A hagyományos foci kedvelői sem unatkoznak majd a rendezvényen, őket várja a Csocsóbajnokság.

A rendezvény egyik főtámogatójaként az Intel azt kívánja demonstrálni, hogy elkötelezett a digitális játékok fejlesztése és a magas színvonalú játék élménye mellett, illetve arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy az Intel legújabb processzorai ezen a területen is utánozhatatlan teljesítményt nyújtanak gyorsaságukkal és kiemelkedő teljesítményükkel.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés