Connect with us

technokrata

Az IT világ csúcstalálkozója Budapesten

Dotkom

Az IT világ csúcstalálkozója Budapesten

Az, hogy a rangos eseménynek hazánk adhat otthont, egyben komoly elismerés a magyarországi leányvállalat számára.

A 3Com vállalat Budapestet választotta első szakmai csúcstalálkozójának helyszínéül, amelyre a világ minden tájáról, összesen 22 országából érkeznek a legnagyobb multinacionális vállalatok felső- és IT vezetői, valamint a 3Com magas rangú döntéshozói. A megtisztelő helyszínválasztás nem véletlen, hiszen a 3Com Corporation vezetése eddig is több ízben adott hangot véleményének, mely szerint a magyar piac a térségben egyedülálló lehetőségeket kínál a növekedésre. Magyarország jelenleg a GDP 3,2 százalékát költi IT beruházásra, és ezzel az arányokat tekintve alig marad el a hagyományosan európai uniós országok 3,45 százalékos értékétől.

Az amerikai székhelyű, globális 3Com Corporation közel harminc éves fennállása óta először, de hagyományteremtő célzattal rendezi meg Enterprise Council elnevezésű, nagyszabású, három napos szakmai konferenciáját, melynek első helyszínéül Budapestet választotta. A vállalat a június 21-e és 23-a között megrendezésre kerülő csúcstalálkozón több mint 100 kiemelt ügyfelét látja vendégül Magyarországon. A konferencia során a 3Com Corporation és az iparágban működő prominens partnervállalatainak neves szakemberi tartanak előadásokat a legfrissebb technológiai fejlesztésekről, elsősorban olyan aktuális témák kapcsán, mint a hálózati biztonsági trendek a világban, a vezeték nélküli rendszerek fejlődése, vagy az IP telefónia kérdései.

Lehner Tamás, a 7 évvel ezelőtt alapított 3Com Magyarország ügyvezető igazgatója az eseménnyel kapcsolatban elmondta, hogy megtisztelő az a döntés, mely szerint a rangos eseménynek hazánk adhat otthont, egyben komoly elismerés a magyarországi leányvállalat számára. A vállalat meghatározó helyet foglal el a magyar piacon is: a lokális hálózati eszközök több, mint 33%-át értékesíti, és egyértelműen piacvezető a hazai 10/100-as, úgynevezett Fast Ethernet eszközök területén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle