Connect with us

technokrata

A Revolution telepíti a Volksbank elektronikus termináljait

Dotkom

A Revolution telepíti a Volksbank elektronikus termináljait

A pénzintézet az IT feladatok kihelyezésével fő tevékenységére helyezi a hangsúlyt.

2004. elején a Magyarországi Volksbank Rt. keretszerződést kötött a Revolution Software Kft.-vel a bank által alkalmazott MultiCash rendszerű elektronikus banki terminálok telepítésére és karbantartására. A pénzintézet saját munkatársai az elmúlt években több száz ilyen rendszerben működő terminált helyeztek működésbe, az év elején azonban úgy döntöttek, hogy fő tevékenységükre helyezik a hangsúlyt, és az ügyfelek érdekeivel megegyező módon e tevékenységét a banki termináltelepítésben sokéves tapasztalattal rendelkező céghez helyezik ki. A bank 2004-től előreláthatólag évente további több száz ügyfelénél a Revolution szakembereinek segítségével fog olyan terminálszoftvereket elhelyezni, illetve a meglévő terminálokat karbantartani, amelyekkel az elektronikus ügyintézés gyors és biztonságos módon történhet.

A pénzintézetek által nyújtott szolgáltatásokhoz számos tevékenység csak közvetve járul hozzá – például az őrzés-védés, az épületfenntartás, vagy az IT egyes területeinek fejlesztése és üzemeltetése. Az általános banküzem kiszolgálás ezen elemei a bank számára többletmunkaerő alkalmazását, és az azzal járó költségek viselését tenné szükségessé. Ezekre az általánosan elvégezhető feladatokra napjainkban már számos cég szakosodott, amelyek speciális szakismeretekkel rendelkező munkatársakat alkalmaznak, több bank, intézmény hasonló feladatait is el tudják látni. A szolgáltatást igénybevevő számára a profi kiszolgálás így fajlagosan alacsonyabb költséggel valósulhat meg, ráadásul a szolgáltatónak kell gondoskodnia a munkatársak állandó képzéséről, megtartásáról és szükség esetén helyettesítéséről is. E megfontolásból döntött a Volksbank is a modern, biztonságos elektronikus bankolást segítő termináltelepítési feladatainak kihelyezése mellett.

A céges, illetve intézményi ügyfelek számára kényelmes és biztonságos banki ügyintézést biztosító MultiCash Nyugat-Európa-szerte elterjedt, megbízhatóan működő rendszer. Szolgáltatásai kiterjednek többek között a számlainformáció és árfolyamok lekérdezése, forint- és deviza átutalási megbízások elektronikus továbbítására, értéknapos tételek továbbítására, beszedési megbízások, csoportos átutalások, szabad formátumú üzenetek küldése és fogadására, a bank visszaigazolásainak és havi gazdasági riportjainak lekérdezésére, értéknap szerinti kiértékelésekre a cash-flow tervezésre. A MultiCash rendszer jelszóval védett, így minden felhasználó külön felhasználói kóddal és jelszóval rendelkezik.

A Revolution Software 1998 óta végez banki ügyfelei számára termináltelepítést, amely tevékenység a beindítása után röviddel önálló üzletággá fejlődött. Mára négy banki ügyfelének több mint 17.000 felhasználóját szolgálja ki, és bevételének jelentős része e tevékenységből származik. A Revolution területi képviseletekkel rendelkezik országszerte, így a gyors kiszállásnak köszönhetően alacsony költségeket, rugalmas szolgáltatást és gyors reakcióidőt nyújt ügyfeleinek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle