Connect with us

technokrata

A Critical Mass a Borland alkalmazás-életciklus menedzsment megoldásait szabványosította

Dotkom

A Critical Mass a Borland alkalmazás-életciklus menedzsment megoldásait szabványosította

A vezető interaktív cég a Borland Software-t választotta az alkalmazásfejlesztés és projekt menedzsment hatékonyságának és pontosságának növeléséhez.

A Borland Software bejelentette, hogy a Critical Mass a Borland alkalmazás-életciklus menedzsment (Application Lifecycle Management, ALM) megoldásait szabványosította. A Critical Mass a Borland szoftvereket a célból fogja üzembehelyezni, hogy lerövidítse az alkalmazásfejlesztési ciklust, és enyhítse a szoftverprojektekhez kapcsolódó üzleti nehézségeket – beleértve az idő, eszközök és költségek menedzsmentjét.

A Critical Mass fő tevékenysége kereskedelmi weblapok és elektronikus kapcsolat-menedzsment kampányok tervezéséből és készítéséből áll, olyan nagyvállalatok számára, mint a Mercedes-Benz, Dell, Procter & Gamble, Hyatt Hotels és Nike. Az ügyfelek igényeinek történő megfelelés céljából a Critical Mass számára folyamatos kihívást jelent az ügyfelek weblapjai online funkcionalitásának testreszabása, amelyet gyakran nagyon rövid időn belül kell megvalósítania.

A Critical Mass gyakran kap olyan feladatot, amely abból áll, hogy segítséget kell nyújtani az ügyfeleknek a közvetlen piaci lehetőségek kihasználásában a megfelelő szektorokban. Ehhez olyan fejlesztőkörnyezetre van szükség, amely együttműködést segít elő az osztott ügyfél- és projektcsapatok között, miközben a feladatok önműködővé tételével drasztikusan csökkenti a fejlesztési időt.

„Egy folyamatosan fejlődő és egyre versenyteljesebb marketing és reklámipar a Critical Mass számára elsőrendű fontosságúvá emelte a szoftveres alkalmazásfejlesztés sebességének és pontosságának javítását.” – mondta Jerry Johnston, a Critical Mass vezérigazgatója – „A Borland ALM megoldása átfogó megközelítés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan szállítsuk le az elektronikus marketing kampányokat, ez pedig az ügyfeleinkkel felépített mélyebb ügyfélkapcsolaton keresztül márkahűséget teremt.”

A Borland szabványosítását megelőzően a Critical Mass számos különböző fejlesztőeszközt és technológiát alkalmazott, és nem rendelkezett a projekt követelmények, dokumentumok és egyéb leszállítandók menedzsmentjének vállalati szintű folyamatával. A Borland ALM megoldás, amelynek összetevői a Borland JBuilder, CaliberRM, StarTeam és Together, segíteni fog a Critical Mass-nek a szoftveres alkalmazás-életciklus meghatározási, tervezési, fejlesztési, tesztelési, üzembehelyezési és menedzsment fázisainak integrációjában, célja a fejlesztési hatékonyság és pontosság növelése a projekt menedzsment területén.

„A Borland megérti, hogy a sikeres alkalmazások szállítása, amely eleget tesz a Critical Mass ügyfelei elvárásainak, a fejlesztési projekt életciklusának megfelelő menedzsmentjétől, valamint az osztott fejlesztői csapatok közötti állandó munkafolyamat prioritási sorba rendezésétől függ.” – mondta Christopher Corey, a Borland Canada alelnöke és igazgatója. „A Borland ALM megoldás segítséget jelent a Critical Mass számára abban, hogy alap kompetenciáira koncentráljon, és kevesebbet kelljen aggódnia a túlköltekezés, a be nem tartott határidők és a hatékonyság egyéb olyan hiányosságai miatt, amelyek a szoftverprojektek során felmerülhetnek.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle