Connect with us

Egy forint kedvezmény a fogadott hívások minden perce után

Dotkom

Egy forint kedvezmény a fogadott hívások minden perce után

Újszerű konstrukció a Matávtól.

A vezetékes piacon tapasztalható egyre élesebb verseny arra készteti a Matávot, hogy ügyfeleinek ne csupán árai csökkentésével “kedveskedjen”, hanem egészen újszerű konstrukciókat dolgozzon ki.

A 2004. július 1-jétől augusztus 31-éig tartó Csengető akció keretében percenként bruttó 1 forint kedvezményt ad a Matáv a Csevegő és Sokatmondó díjcsomaggal rendelkező ügyfeleinek a Matáv vonalról fogadott hívások minden perce után. A kedvezmény maximum havi 400 perc időtartamra vonatkozik.

A Csengető kedvezményt minden Csevegő és Sokatmondó díjcsomaggal rendelkező ügyfelének automatikusan biztosítja a Matáv, nem kell külön megrendelni. A két díjcsomag bármelyikére áttérő ügyfelek is igénybe vehetik a Csengető kedvezményt az akció ideje alatt. Ezen túl a Matáv egy évig ingyen biztosítja Hangposta szolgáltatását azoknak az ügyfeleinek, akik a Csengető akció ideje alatt rendelik meg azt Csevegő vagy Sokatmondó díjcsomagjukhoz.

A Matáv ügyfeleinek több mint fele alkalmazza már valamelyik – telefonálási szokásainak leginkább megfelelő – díjcsomagot. A legnépszerűbbek közt van a Csevegő díjcsomag, amelyre több mint 400 ezren fizettek elő, valamint a Sokatmondó díjcsomag, melyet több mint 70 ezren választottak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom