Connect with us

technokrata

A PepsiCo SAP-val optimalizálja működését

Dotkom

A PepsiCo SAP-val optimalizálja működését

A PepsiCo Inc. a mySAP Business Suite segítségével alakítja át üzletmenetét és egységesíti üzleti platformját az élénkebb növekedés és a még kiválóbb működés érdekében.

Az SAP AG bejelentése szerint a PepsiCo Inc. az SAP-t választotta ki a működése egységesítését, folyamatai szabványosítását és divíziói hatékonyságának növelését szolgáló, központi üzleti platform szállítására. A mySAP Business Suite üzleti megoldáscsomaggal a PepsiCo olyan egységes informatikai rendszerplatformra tesz szert, amelynek segítségével szervezete minden szintjén eredményesen tudja integrálni üzleti folyamatait. A PepsiCo tovább bővíti azoknak a fogyasztásicikk-forgalmazó, élelmiszeripari és italgyártó vállalatoknak a sorát, amelyek SAP megoldásokkal tökéletesítik működésüket és növelik versenyelőnyüket.

A világ egyik legnagyobb snack- és üdítőital-gyártójának számító PepsiCo számos jól ismert, globális márka forgalmazója: például Frito-Lay snackek, Pepsi-Cola üdítőitalok, Gatorade sportitalok, Tropicana gyümölcslevek és Quaker élelmiszerek. A vegyes profil kínálta előnyök kiaknázása érdekében a cég olyan megoldásszállítót keresett, amely a teljes nagyvállalati működést képes átláthatóvá tenni, támogatni, ugyanakkor az egyes üzletágak ágazatspecifikus szükségleteit is ki tudja elégíteni. A mySAP Business Suite megoldásaival a PepsiCo ésszerűsítheti disztribúciós tevékenységét és szállításait, pontosabbá teheti tervezését és előrejelzés-készítését, javíthatja a pénzügyi beszámolók információinak áttekinthetőségét, és egyetlen, integrált folyamaton belül kapcsolhatja össze egymással az ellátási lánc elemeit, a készleteket és a különböző ügyféloldali műveleteket. A PepsiCo az SAP NetWeaver integrációs és alkalmazásplatformra épülő mySAP Business Suite összes elemét telepíteni fogja környezetében. A rendszer bevezetése több éven keresztül zajlik majd a vállalatnál. A telepítési sorrend és az egyes szakaszok kidolgozása jelenleg van folyamatban.

Az alaptevékenység irányítását segítő komplett alkalmazáscsomag mellett az SAP sokféle ágazatspecifikus megoldást is kínál. Az SAP Trade Promotion Management átfogó, integrált szemlélete például megkönnyíti a promóciós kiadások kézben tartását. A portfolió egyetlen olajozott, végponttól végpontig terjedő folyamatban fogja össze az SAP rendelésteljesítési, ellátásilánc-kezelési, stratégiai vállalatirányítási, üzleti információs, és ügyfélkapcsolat-kezelési megoldásait, és a teljes nagyvállalati szervezetre, valamint az üzleti partnerekre is kiterjeszti a bennük rejlő üzleti értéket. A mySAP Business Suite beépített integrációt biztosít a különböző funkcionális megoldások – például a mySAP SCM (mySAP Supply Chain Management) és a mySAP CRM (mySAP Customer Relationship Management) – között, ezzel kiiktatja a rendszereket összekapcsoló költséges interfészek használatát, mérsékli a hibák előfordulásának gyakoriságát, és visszaszorítja az adatredundanciát. Ráadásul a mySAP Business Suite integrált megoldásai hatékonyabbá teszik a vállalati szintű irányítást, megkönnyítik a pénzügyi és üzleti információk integrálását, gyorsabb és pontosabb információszolgáltatást tesznek lehetővé, és hozzájárulnak a jelentéskészítésre vonatkozó hatósági előírások betartásához.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle