Connect with us

technokrata

A Megatrend a ThinPrint magyarországi disztribútora

Dotkom

A Megatrend a ThinPrint magyarországi disztribútora

A Megatrend 2000 Rt. lett a ThinPrint GmbH, a vékony kliens nyomtatási megoldások gyártójának hivatalos magyarországi disztribútora.

A ThinPrint szabadalmaztatott „Driver-free Printing” technológiának köszönhetően bármiféle nyomtató driver installálása nélkül tudunk nyomtatni bármilyen eszközről bármilyen nyomtatóra. A „Public Printing” fejlesztés lehetővé teszi a mobil eszközről (mobil telefon, PDA, notebook, terminal) történő nyomtatást – drivertől, file-típustól és -mérettől függetlenül. A „Content Beamer” nevű termékkel pedig lehetséges Internetről, munkahelyi hálózatról, mobil eszközökről bármely állomány hozzáférése, megjelenítése, nyomtatása, függetlenül a memória nagyságától, a képernyő vagy a file méretétől, valamint az operációs rendszertől.

A ThinPrint 40 országban van jelen, ügyfeleik között tudhatják – többek között – a Lockheed Martint, a HP Németországot, az IBM Németországot vagy a Siemens AG-t.

A Megatrend IT Infrastruktúra üzletága látja el Magyarországon továbbá az Integrated Research és a Jetro cégek disztribútori feladatait is. A Megatrend termékkínálatában az alábbi gyártók megoldásai találhatóak: Asus, ASK, Cisco, Citrix, Datasys, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Infocus, Legato, McAfee, Microsoft, Network Associates, Oracle, Toshiba.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák