Connect with us

Újabb HP akció a Sulinet Expressz programban

Dotkom

Újabb HP akció a Sulinet Expressz programban

A visszaigényelt összegből további digitális képalkotási eszközök vásárolhatók.

A HP Magyarország 2003. július óta kínálja a Sulinet Expressz program keretében számítástechnikai eszközeit. Az eredeti programkiírás szerint az arra jogosult pedagógusok, oktatók, hallgatók, felnőttképzésben résztvevő magánszemélyek, valamint azok, akiknek gyermeke nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy a Felsőoktatási Törvényben felsorolt intézményben hitelesített iskolai rendszerű első alapképzésben vesz részt, csökkenthetik az összevont adóalap adóját, ha ugyanabban az évben számítógépet vagy egyéb számítástechnikai eszközt vesznek, bérelnek, lízingelnek. Az igénybe vehető adókedvezmény összege adóévenként nem haladhatja meg a 60 ezer forintot.

A napokban megjelent változások értelmében a tartós bérleti és lízingkonstrukciók megszűntek és július 1-jétől 50%-os önrészt vezetnek be Sulinet Expressz termékek vásárlásakor. Ez azt jelenti, hogy a számla értékének csak fele számítható be, legfeljebb maximum 60.000 Ft értékben. Ugyanakkor július1-jéig még a régi konstrukció szerint – 60.000 Ft kedvezmény igénybevételével és önrész nélkül – lehet Sulinet Expressz terméket vásárolni.

A HP rendkívüli, akciós ajánlatokkal igyekszik felkészülni a növekvő keresletre. Termékei közül két multifunkcionális színes másolót, nyomatatót, szkennert, faxot, a hagyományosan slágerterméknek mondható HP Deskjet 5150 színes tintasugaras nyomtatót, a briliáns fotóminőséget garantáló Photosmart nyomtatókat, lapolvasókat valamint kedvező árú kézi-számítógépeket (iPaq) kínál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom