Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM és Dassault Systèmes: dinamikus partnerkapcsolat

Dotkom

IBM és Dassault Systèmes: dinamikus partnerkapcsolat

Idén az IBM és a Dassault Systèmes nyilvánosságra hozták tervüket a Dassault Systèmes PLM-alkalmazásainak és az IBM köztesszoftver-megoldásainak (middleware) még szorosabb integrálására.

Európa legnagyobb szoftverfejlesztő laboratóriuma, a több mint 3.800 szakembert foglalkoztató Dassault Systèmes S.A. és az informatikai ágazat nemzetközi piacvezetőjeként ismert IBM 22 éve ápol stratégiai partnerkapcsolatot a Catis, Enovia és Smarteam szoftverek fejlesztése, marketingje, globális értékesítése, és támogatása terén.

Az együttműködés során mindkét cég saját alaptevékenységére koncentrál: a Dassault Systèmes a CAD/CAM/CAE/PDM és kollaborációs termékéletciklus-kezelő (PLM) alkalmazások szegmensében szerzett élvonalbeli technológiai pozícióját, az IBM pedig ágazati szakértelmét, valamint a tanácsadás, a szolgáltatásnyújtás, a marketing és a támogatás terén kiépített erősségeit veti be a siker érdekében.

A páros együtt a világ legnagyobb PLM-fejlesztési csoportjának és szállítójának számít, és egyedülállóan széles választékkal látja el a piacot innovatív megoldásokból.

Az IBM és a Dassault Systèmes bevált PLM-megoldásait, valamint tanácsadási és egyéb szolgáltatásait igénybe vevő gyártócégek – mérettől függetlenül – értékes versenyelőnyre számíthatnak. A közös kínálat felgyorsítja az ügyfelek számára az új termékek piacra vitelének idejét, az innovációt, és új árbevétel-termelési illetve költségmegtakarítási lehetőségeket nyit meg előttük.

2004-ben a még egyszerűbb és hatékonyabb termékfejlesztést szem előtt tartva az IBM és a Dassault Systèmes nyilvánosságra hozták tervüket a Dassault Systèmes PLM-alkalmazásainak és az IBM köztesszoftver-megoldásainak (middleware) még szorosabb integrálására. A kezdeményezés célja a kliens PLM-platformok és más üzleti alkalmazásszoftverek, valamint a régebbi technológiájú rendszerek egymáshoz illesztésének támogatása.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés