Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IBM bejelentette PLM Express portfoliójának kibővítését

Dotkom

Az IBM bejelentette PLM Express portfoliójának kibővítését

Az IBM PLM Express termékportfolió segíti az iparági szabványoknak való megfelelést, felgyorsítja a termékfejlesztést és az innovációt a közepes méretű elektronikai vállalkozások számára.

Az IBM bejelentette PLM Express portfoliójának kibővítését, hogy meg tudjon felelni azoknak a kihívásoknak, amelyekkel az elektronikai termékeket gyártó kis – és középvállalkozásoknak szembe kell nézniük. Az új PLM Express portfolió lehetővé teszi a közepes méretű elektronikai vállalkozásoknak, hogy felgyorsítsák a termékfejlesztést, továbbá elősegíti a termék-innovációt és az együttműködést.

Az elektronikai ipar 8%-kal növekszik évente. A Product Lifecycle Management, amely 437 milliárd dolláros lehetőség a kis- és középvállalkozások piacán, továbbra is az egyetlen és legjobb üzleti stratégia arra, hogy segítse a középvállalatokat lépést tartani a folyamatosan változó vevői igényekkel és alkalmazkodni a piaci viszonyokhoz. Az elektronikai kis- és középvállalkozások több mint 45%-a tervezi, hogy az elkövetkező 3 évben beruházásokat hajt végre termékfejlesztési infrastruktúrájába.

Új Product Lifecycle Management Express megoldás elektronikai gyártóknak
Az elektronikai ipar igen speciális kihívásainak való megfelelés érdekében az IBM új technológiákat, szolgáltatásokat szállít és fejleszt az elektronikai gyártási folyamatok integrálására és racionalizálására. Az IBM új PLM Express megoldása az elektronikai középvállalatok számára kifejlesztett lehető legjobb hardver- és szoftver kombináció.

Az IBM PLM Express Solution for Electronics Manufacturers Catia V5-re alapuló megoldáscsomagokat tartalmaz a termékfejlesztésben történő virtuális együttműködésre, valamint szintén része a termékadatok együttműködő kezelését szolgáló Smarteam, amelyet a Dassault Systemes fejlesztett ki. Az új termékportfolió a következő termékeket előállító gyártók speciális igényeit helyezi a középpontba: gépek, személyes digitális eszközök, személyi hívók, útválasztók, energiai eszközök, MP3 lejátszók, televíziók, tároló eszközök, fénymásolók, világító és optikai eszközök.

A gyorsan fejlődő vevői trendek, a termékek egyre hétköznapibbá válása és az intenzív globális verseny eredményeként az elektronikai gyártók kiemelt figyelmet igényelnek, hiszen a termékek rövidebb időn belül válnak elavulttá. A PLM Express for Electronics három megoldás-csomagot kínál a termékfejlesztés javítására és a termékek gyorsabb piacra juttatására:

  • Alkatrész tervezés – generatív tervező konfiguráció, amely lerövidíti az alkatrész termékek piacra jutási idejét. A csomag lehetővé teszi a tervezőknek, hogy sablon-alapú designt készítsenek, és fejlett terméktervező képességgel is rendelkezik. Az interaktív design rule assistance megkönnyíti a tervezést és biztosítja a minőséget. Emellett lecsökkenti a nem standard komponensek iránti igényt, csökkentve ezáltal az előállítási és karbantartási költségeket is.
  • Stílusos csomagolás és műanyag termékek – lefedi a styling és a műanyag termékek előállítási folyamatainak teljes körét, magában foglalja a műanyag termékek, fogyasztási cikkek és csomagolások szabad formájú felületének kialakítását, ellenőrzését és megváltoztatását.
  • Rackek és műszerdobozok – ez az elektronikus rendszer, amelyet elektronikus rendszer csomópontokra optimalizáltak, fémlemez kialakítást nyújt a gyártásnak, kábelezést, vezetékes kialakítást és térbeli menedzsmentet digitális modellek és elemzés segítségével. A munkafolyamat, együttműködés, tervezés újrahasználat és megfelelés- ellenőrzés érdekében integrált termékadat-kezelést valósít meg.

Az IBM PLM Express megoldások vevőre szabható teljes megoldási csomagokból állnak, beleértve ebbe az IBM WebSphere Application Server Expresst, amely a webes szolgáltatások biztonságos és szilárd, köztes szoftver platformja; az IBM hardvert, beleértve az IntelliStations-t a legkiválóbb grafikai megjelenítés érdekében, valamint az eServert a termék tervek biztonságos tárolására és az alkalmazásokhoz való megosztott hozzáférésre. Az opciók magukban foglalják a rendszer menedzsmentet, megnövelt felhasználó- támogatást, alkalmazás-tréninget és rugalmas, alacsony költségű finanszírozást.

Az IBM Express portfoliója
Az IBM Express portfolió hardvert, köztes szoftvert, szolgáltatásokat és finanszírozást kínál, mindezt a középméretű vállalkozások igényeihez igazítva. Ezek könnyen megvásárolhatók, telepíthetők és kezelhetők, költség-hatékonyak, és gyors befektetés-megtérülést (ROI) biztosítanak. Az IBM Express több mint 60 ajánlata lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy javítsák információtechnológiai infrastruktúrájuk alkalmazkodóképességét és rugalmasságát, és ezáltal alaptevékenységükre koncentrálhassanak. Mivel a cash flow a középméretű vállalkozások legégetőbb problémája, az IBM Express portfolió számos vonzó finanszírozási lehetőséggel is elérhető.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés