Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC további piaci részesedést szerzett és növelte előnyét az első negyedévben

Dotkom

Az EMC további piaci részesedést szerzett és növelte előnyét az első negyedévben

A tárolórendszerek piacával foglalkozó új jelentés megerősíti, hogy az EMC volt az öt legnagyobb gyártó közül az egyetlen, amely az egy évvel ezelőttihez képest nagyobb bevételi hányaddal rendelkezett az első negyedévben.

Egy független jelentés szerint az EMC 2004 első negyedévében tovább növelte előnyét. A Gartnet jelentése szerint az EMC volt az öt legnagyobb tárolórendszer-gyártó közül az egyetlen, amelyik a negyedévben – az egy évvel korábbi időszakhoz képest – nagyobb bevételi részesedést szerzett, és így mostanra a külső, vezérlőkkel működtetett lemezes tárolóeszközök piacának 23,5 százalékát mondhatja magáénak.

„Az EMC folyamatosan bővíti termékportfoliója kiterjedtségét és sokszínűségét, hogy a legteljesebb, több rétegből álló hálózati tárolási megoldáscsaládot nyújthassuk az iparágban.” – mondta Howard Elias, az EMC Corporate Marketing and Office of Technology részlegének ügyvezető alelnöke.

„Bővítettük mind a csúcskategóriás, mind a belépő szintű termékeinket, és ugyanez igaz a SAN, NAS és CAS rendszerekre. Hozzávéve egyre bővülő szoftverportfoliónkat is, minden eddiginél lényegesen jobb árakat, teljesítményt és funkcionalitást kínálunk. E tényeknek és a folyamatosan bővülő partnerkapcsolatoknak a következménye az EMC vezető szerepe. A vásárlók a pénzükkel szavaznak; ezek az eredmények világosan jelzik, hogy az EMC-technológiával a legértékesebb és legjobban megtérülő információtárolási és felügyeleti beruházást találták meg.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés