Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IBM megnyitotta digitális adathordozó-megoldások fejlesztését támogató központját

Dotkom

Az IBM megnyitotta digitális adathordozó-megoldások fejlesztését támogató központját

Az IBM lendületes ISV-együttműködéssel növeli KKV-piaci részesedését.

Az IBM bejelentette az európai, közel-keleti és afrikai országokat átfogó EMEA-régió új, digitális adathordozó-megoldások fejlesztését támogató központjának (Digital Media Solutions Centre) megnyitását. A létesítmény segítségével az ügyfelek megtervezhetik IBM-márkájú elemekből álló digitális adathordozó-megoldásaikat és rövid időn belül hatékony üzleti partnerhálózatot építhetnek ki ezen a területen. A bejelentésre az IBM független szoftverszállítói (ISV) stratégiáját bemutató, kétnapos rendezvény alkalmából került sor.

Mérettől függetlenül minden vállalatnál és szervezetnél exponenciálisan nő a kezelendő multimédiás tartalom (rich content) mennyisége. A digitális adatbeviteli eszközök terjedése, valamint a digitális tárolómegoldások és a sávszélesség egyre csökkenő ára hajtotta trend egyben azt is jelenti, hogy a multimédiás tartalom sikeres kezelése és terjesztése ma már kulcsszerepet játszik az üzleti működés sikerében. Az IBM új központja és kiterjedt ISV-hálózata segítségével az ügyfelek kiaknázhatják a digitális adathordozók alkalmazásában rejlő előnyöket.

A létesítmény kialakítása része annak a több millió dolláros IBM-projektnek, amely a cég 90.000 üzleti partnerét kívánja hozzásegíteni a kis- és középvállalati (KKV) piac jobb kiszolgálásához. Az IBM arról is beszámolt, hogy a kezdeményezés részeként új programokkal egészítette ki ISV-knek szánt támogatóportfolióját annak érdekében, hogy megkönnyítse üzleti partnerei számára az igény szerinti KKV-megoldások fejlesztésének, értékesítésének és bevezetésének feladatát.

Az új portfolió egyik eleme az IBM Virtuális Innovációs Központjához tartozó IBM Hardverinnovációs Központ (IBM Innovation Centre for Hardware). Ez az online tudásportál az IBM Express elemekre épülő megoldások kiépítéséhez és bevezetéséhez nyújt segítséget az üzleti partnereknek. Ezen túlmenően, az IBM új műszaki és oktatási lehetőségekkel gazdagította alkalmazásfejlesztést támogató programját (Application Enablement Program), amely az alternatív szolgáltatási modellek (például alkalmazás-hosting, „szolgáltatásként nyújtott szoftver”) bevezetésében kívánja támogatni a független szoftverszállítókat.

Idei Partnerworld konferenciáján – egy milliárd dolláros ISV-programberuházása keretében – az IBM elindította PartnerWorld Industry Network kezdeményezését. Eddig világszerte 400 független szoftverszállító csatlakozott a programhoz, amely a különböző ágazatoknak szánt nyílt megoldások fejlesztésében és IBM-mel közös piaci bevezetésében segíti az ISV-partnereket. Az IBM által bemutatott PartnerWorld Industry Network szolgáltatásai a vertikális ágazatok felhasználóinak egyedi szükségleteire szabott megoldások fejlesztésében támogatják a program résztvevőit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés