Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiemelkedő évet zárt a CompuWorx Informatikai Rt.

Dotkom

Kiemelkedő évet zárt a CompuWorx Informatikai Rt.

A társaság adózás utáni eredménye 142 millió forintra növekedett, amely az előző év hasonló adatához viszonyítva 43%-os emelkedést jelent.

A magyarországi magánszemélyek és a Hewlett-Packard tulajdonában lévő CompuWorx Informatikai Rt. nettó árbevétele a 2003-as üzleti évben – csakúgy, mint az azt megelőző évben – meghaladta az 1 milliárd forintot. A társaság adózás utáni eredménye 142 millió forintra növekedett, amely az előző év hasonló adatához viszonyítva 43%-os emelkedést jelent. Hasonló mértékű növekedés mutatott a saját tőke változása, amely meghaladta a 420 millió forintot. A társaság május 25-ei közgyűlésén döntés született arról, hogy Dr. Kiss Elemér, eddigi elnök-vezérigazgató a jövőben az igazgatóság elnökeként vesz részt a CompuWorx Rt. irányításában, a vezérigazgatói posztot pedig Dr. Vámos Róbert, korábbi vezérigazgató-helyettes tölti be. Az igazgatóságban Szalay Imre a HP Magyarország Kft. vezérigazgató-helyettese kapott helyet.

A CompuWorx Rt. pénzügyi sikereit a tíz éves működése alatt a mikroprocesszoros chipkártya alkalmazások és chipkártya rendszerek piacán elért meghatározó pozíciójának köszönheti. A társaság szakmai felkészültségét több hazai és nemzetközi elismerés jelzi, e mellett a CompuWorx Rt. valamennyi technológiai partnerének minősített partnere (Gemplus Value Added Reseller, Microsoft Certified Solution Provider Partner, Microsoft Gold Certified Partner, HP Business Partner). A társaság ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be a chipkártya technológiára épülő rendszerek fejlesztése, telepítése és üzemeltetése tevékenységi területen.

A CompuWorx Rt. legnagyobb projektjei közé tartozik a felsőoktatási diákigazolványok előállítása és programozása, valamint az igazolványokkal igénybe vehető alkalmazások fejlesztése, a MOL törzsvásárlói kártyák szállítása és programozása, a Pannon GSM Kiemelt-ügyfél kártyák szállítása és programozása, a SuperShop Törzsvásárlói Rendszer kifejlesztése, a Zwack Unicum Rt. Partnerkártya program kifejlesztése és üzemeltetése, valamint az Országgyűlés Hivatala részére szállított és az országgyűlési képviselők által használt chipkártyák szállítása és programozása.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés