Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel Itanium 2 alapú HP Integrity szerverek a Volvo IT-nál

Dotkom

Intel Itanium 2 alapú HP Integrity szerverek a Volvo IT-nál

Az Itanium 2 processzor-alapú HP Integrity szerverek teljesítménye és skálázhatósága az élen jár, így megbízható és rugalmas platformot biztosítanak az üzleti igények kielégítésére.

Az Intel és a HP bejelentették, hogy a Volvo IT, a vezető kereskedelmi szállítmányozási megoldásokat biztosító AB Volvo leányvállalata Intel Itanium 2 processzor alapú HP Integrity szervereket telepít az üzleti eredmények javítása és a költséghatékonyság növelése érdekében.

A Volvo IT a szerverek által kritikus SAP alkalmazásait szeretné erősíteni. A HP-UX 11i-t futtató Itanium 2 processzor-alapú HP Integrity rx8620 szervereket a Volvo IT központjában, a svédországi Göteborgban telepítik.

A Volvo IT olyan új hardverplatformot keresett, amely teljesítménye által a Volvo IT globális tevékenységi körébe tartozó adatigényes feladatok gyorsan elvégezhetőek, illetve amely további mozgásteret biztosít a jövőbeli fejlesztési igények számára. A HP németországi Solution Centerében végzett értékelések után bebizonyították, hogy az Itanium 2 processzor-alapú HP Integrity szerverek teljesítménye és skálázhatósága az élen jár, így megbízható és rugalmas platformot biztosítanak az üzleti igények kielégítésére.

„Amikor globális alkalmazásokat futtatunk egy központi környezetből, döntő fontosságú, hogy a vállalati rendszer optimális teljesítménnyel tudjon működni, mivel minden időkiesés hatással lehet az üzleti eredményekre.” – mondta Tom Garrison, az Intel EMEA régióért felelős vállalati marketingigazgatója. „Az Itanium 2 processzor-alapú rendszerek telepítésével a Volvo IT előnyei között nem kizárólag a kiemelkedő teljesítmény szerepel majd, de egy olyan megbízható és skálázható rendszer is, amely versenyelőnyt biztosíthat a jövőre nézve.”

„A vállalatoknak manapság olyan üzleti kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek megoldásához össze kell hangolniuk üzleti tevékenységeiket a számítástechnikai rendszerrel.” – mondta Rudi Schmickl, a HP EMEA régiójának nagyvállalati tárolókért és szerverekért felelős alelnöke és ügyvezető igazgatója.

A HP Integrity szerverek egyedülállóan költséghatékony, nagy teljesítményű, összetett operációs rendszer infrastruktúrát biztosítanak a vállalatok számára, többek között a Volvo IT részére, amely egyszerűséget, gyorsaságot és értéket biztosít számukra, amelyek szükségesek az IT-költségek, illetve a komplexitás csökkentéséhez, és ahhoz, hogy gyorsan és egyszerűen alkalmazkodhassanak a változó üzleti igényekhez.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés