Connect with us

technokrata

Intel Itanium 2 alapú HP Integrity szerverek a Volvo IT-nál

Dotkom

Intel Itanium 2 alapú HP Integrity szerverek a Volvo IT-nál

Az Itanium 2 processzor-alapú HP Integrity szerverek teljesítménye és skálázhatósága az élen jár, így megbízható és rugalmas platformot biztosítanak az üzleti igények kielégítésére.

Az Intel és a HP bejelentették, hogy a Volvo IT, a vezető kereskedelmi szállítmányozási megoldásokat biztosító AB Volvo leányvállalata Intel Itanium 2 processzor alapú HP Integrity szervereket telepít az üzleti eredmények javítása és a költséghatékonyság növelése érdekében.

A Volvo IT a szerverek által kritikus SAP alkalmazásait szeretné erősíteni. A HP-UX 11i-t futtató Itanium 2 processzor-alapú HP Integrity rx8620 szervereket a Volvo IT központjában, a svédországi Göteborgban telepítik.

A Volvo IT olyan új hardverplatformot keresett, amely teljesítménye által a Volvo IT globális tevékenységi körébe tartozó adatigényes feladatok gyorsan elvégezhetőek, illetve amely további mozgásteret biztosít a jövőbeli fejlesztési igények számára. A HP németországi Solution Centerében végzett értékelések után bebizonyították, hogy az Itanium 2 processzor-alapú HP Integrity szerverek teljesítménye és skálázhatósága az élen jár, így megbízható és rugalmas platformot biztosítanak az üzleti igények kielégítésére.

„Amikor globális alkalmazásokat futtatunk egy központi környezetből, döntő fontosságú, hogy a vállalati rendszer optimális teljesítménnyel tudjon működni, mivel minden időkiesés hatással lehet az üzleti eredményekre.” – mondta Tom Garrison, az Intel EMEA régióért felelős vállalati marketingigazgatója. „Az Itanium 2 processzor-alapú rendszerek telepítésével a Volvo IT előnyei között nem kizárólag a kiemelkedő teljesítmény szerepel majd, de egy olyan megbízható és skálázható rendszer is, amely versenyelőnyt biztosíthat a jövőre nézve.”

„A vállalatoknak manapság olyan üzleti kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek megoldásához össze kell hangolniuk üzleti tevékenységeiket a számítástechnikai rendszerrel.” – mondta Rudi Schmickl, a HP EMEA régiójának nagyvállalati tárolókért és szerverekért felelős alelnöke és ügyvezető igazgatója.

A HP Integrity szerverek egyedülállóan költséghatékony, nagy teljesítményű, összetett operációs rendszer infrastruktúrát biztosítanak a vállalatok számára, többek között a Volvo IT részére, amely egyszerűséget, gyorsaságot és értéket biztosít számukra, amelyek szükségesek az IT-költségek, illetve a komplexitás csökkentéséhez, és ahhoz, hogy gyorsan és egyszerűen alkalmazkodhassanak a változó üzleti igényekhez.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle