Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sun Solaris támogatás a GroupShield Lotus Domino verziójához

Dotkom

Sun Solaris támogatás a GroupShield Lotus Domino verziójához

A Network Associates Sun Solaris platformra is kiterjesztette a McAfee GroupShield Lotus Domino verziójának elérhetőségét.

A jelenleg kapható McAfee GroupShield for Lotus Domino szoftverrel a Sun Solaris felhasználók is élvezhetik az előnyeit annak az újabb védelmi rétegnek, amely víruskeresőt, -eltávolítót, tartalomszűrőt és –ellenőrzőt tartalmaz, így komplett védelmet biztosít a vírusok, férgek és trójai programok ellen. A McAfee GroupShield for Lotus Domino ezen kívül tartalmazza a McAfee Outbreak Managert a nagy kiterjedésű, tömeges fertőzött levél-járványok megelőzésére, valamint a McAfee Alert Managert, amely az IT adminisztrátoroknak ad eszközt a kezükbe, azzal, hogy figyelmeztet a rosszindulatú fenyegetésekre. A McAfee GroupShield for Lotus Domino segítségével a Sun Solaris környezetben dolgozó ügyfelek most biztosíthatják, hogy teljes védelmet kapjanak a rendszereikbe belépni szándékozó rosszindulatú tartalmak ellen, miközben nem kell félniük attól sem, hogy szükségtelenül megzavarják a hálózatot.

A McAfee GroupShield biztonságos tartalom menedzsmentet kínál, amely lehetővé teszi, hogy az IT-menedzserek szabályokat állítsanak fel a beérkező, illetve az elküldendő elektronikus levelek minősítésére, mind a belső, mind a külvilággal való levelezés vonatkozásában. A nem kívánatos tartalom, mint a profán szövegek, a szexista vagy rasszista tartalmú anyagok kiszűrhetők a segítségével, mielőtt belépnének a vállalati hálózatba, s ezzel megelőzhetők a jogi és termelékenységi problémák, amelyek minden bizonnyal fellépnének, ha az alkalmazottak megkapnák a munkahelyükön ezeket a kellemetlen e-mail leveleket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés