Connect with us

technokrata

Kaspersky Labs: Intel Centrino azonosító minősítés mobil számítógépekre

Dotkom

Kaspersky Labs: Intel Centrino azonosító minősítés mobil számítógépekre

A Kaspersky Labs, a vezető orosz információbiztonsági szoftverfejlesztő, megerősítette stratégiai szövetségét az Intel céggel: a Kaspersky Labs termékek következő generációja a chipgyártó legújabb technológiáját is támogatja.

A Kaspersky Lab termékeit (Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0, Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 5.0) úgy módosították, hogy eleget tegyenek az Intel szabványoknak és teljes mértékben támogassák az úton lévő felhasználók számára készült Centrino technológiát. Ennek eredményeképp a Kaspersky Anti-Virus következő generációja biztosítja a vírusvédelmi adatbázis frissítések szállítását, még az Internet-kapcsolat megszakadása esetén is. A vírusvédelmi megoldások megfelelően működnek kapcsolat nélkül is, és problémamentesen használhatók akkor is, amikor a felhasználók készenléti módról kapcsolat nélkülire, illetve más módokra váltanak. A teljesítményt a szoftverek minden üzemmódban hatékonyan használják ki, így védve meg az akkumulátor élettartamát.

A Kaspersky Labs az első orosz szoftverfejlesztő, mely integrálja az úton lévő felhasználók támogatását a felhasználói alkalmazásokba, ezzel ismét bizonyítva a vállalat vezető szerepét a helyi informatikai piacon. A Kaspersky Labs az első orosz vállalat, mely teljes mértékben részt vesz az Intel Software Identifier (szoftverazonosítási) programjában a mobil számítógépekhez készülő alkalmazások fejlesztőjeként.

„Az Intel azért indította be az Intel Software Identifier programot, hogy támogassa a fejlesztőket az Intel processzorokra épülő hatékony megoldások kifejlesztésében. A jelenlegi partnerkapcsolatunk a Kaspersky Labs vállalattal az Intel Centrino technológiával teljes mértékben kompatibilis vírusvédelmi megoldásokat eredményezett. Az úton lévő felhasználók világszerte élvezhetik majd az Intel Centrino technológiával egyesített rosszindulatú kódok elleni legkorszerűbb védelemből származó előnyöket. A Kaspersky Labs, az Intel Software Identifier program első orosz résztvevője, az Intel Software Identifier programhoz az Oroszországban és a világon is a leggyorsabban fejlődő mobil felhasználói kategóriában csatlakozott.˝ – magyarázta Dmitry Ilyin, Intel Software Identifier vezetője Oroszországban és a volt Szovjetunió tagállamaiban.

„A világ összes számítógépének közel 80%-a Intel rendszer. Emiatt a sikeres alkalmazásoknak teljes mértékben integrálhatóknak kell lenniük az Intel processzorokon alapuló rendszerekkel a piaci siker elérése érdekében. Vezető termékeink Intel Centrino Identifier minősítésének megszerzése nagyon fontos lépést jelent a Kaspersky Labs számára.” – jegyezte meg Denis Zenkin, a Kaspersky Labs vállalati kommunikációs vezetője – „Az Intel tanúsítvány igazolja a termékeink minőségét, melyek ideális vírusvédelmi megoldások: könnyen telepíthetők és használhatók, hatékonyan felismerik és semlegesítik a rosszindulatú programokat, és minimalizálják a rendszer terhelését.˝Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák