Connect with us

technokrata

HP & Microsoft: kibővített közös biztonsági portfolió

Dotkom

HP & Microsoft: kibővített közös biztonsági portfolió

A partnerek bemutatták Microsoft ISA Server 2004-re épülő biztonsági megoldásukat.

Partnerkapcsolatukat kibővítve a HP és a Microsoft a Microsoft Tech•Ed 2004 konferencián bejelentették megállapodásukat a két cég technológiáira épülő hardveres biztonsági megoldás közös gyártásáról és forgalmazásáról. A Microsoft Internet Security & Acceleration Server (ISA) 2004 alkalmazást futtató HP ProLiant DL320 tűzfal-/VPN-/gyorsítótár-szerver a hálózat és a határvédelem biztonsági problémáira reagál. A vállalatok emellett a standard Microsoft termékek (például Microsoft Exchange Server, Outlook és Windows Mobile) biztonsági funkcióit kiegészítő HP ProtectTools csomag bevezetéséről is beszámoltak. A HP globális biztonsági üzletága ezen túl az IT-biztonsági szolgáltatások széles körével segíti a nagyvállalatokat a gyorsabb és megalapozottabb üzleti döntéshozatalban.

A Windows Server System részeként működő Microsoft ISA Server 2004 az alkalmazási réteg fejlett tűzfal-, VPN- és webes gyorsítótár-megoldásaként a hálózati biztonság és teljesítmény fokozásával növeli a meglévő IT-beruházások értékét. A Microsoft ISA Server 2004-et futtató HP ProLiant DL320 szerver olyan integrált hardveres biztonsági megoldás, amely az új típusú veszélyekkel szemben kíván védelmet nyújtani az ügyfelek alkalmazásai számára. Az ágazatban ez az első, rugalmas VPN-, gyorsítótár- és tűzfal-képességeket kínáló, ISA Server 2004-alapú biztonsági megoldások egyike.

A Microsoft ISA Server 2004-et futtató HP ProLiant DL320 egyszerűen bevezethető, kezelhető és felügyelhető hardveres biztonsági megoldással a két cég közös ügyfelei hatékonyan védhetik fontos üzleti alkalmazásaikat (például Microsoft Exchange Server, Outlook Web Access, Internet Information Services és SharePoint Portal Server). Az ISA Server 2004 és a Windows Active Directory szolgáltatások integrálása révén a rendszergazdák csoport- és felhasználószintű szabályzatok és azonosítási eljárások végrehajtására is használhatják a megoldást például a tűzfallal kapcsolatos szabályok, a VPN felhasználók azonosítása, a kifelé irányuló webproxy szolgáltatások és a hozzáférés-szabályozás területén. A Microsoft ISA Server 2004-et futtató HP ProLiant DL320 emellett más szállítók plug-in moduljaival is kiegészíthető a még magasabb szintű hálózati biztonság és teljesítmény érdekében.

A Microsoft ISA Server 2004-et futtató HP ProLiant DL320 tűzfal-/VPN-/gyorsítótár-szerver várhatóan 2004. harmadik negyedévében kerül kereskedelmi forgalomba, 3000 dolláros ajánlott induló áron.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák