Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az SAP és a Deloitte együttműködése az élelmiszeripar és az italgyártás területén

Dotkom

Az SAP és a Deloitte együttműködése az élelmiszeripar és az italgyártás területén

A jövő hónapra tervezett új mySAP SCM verzió kiterjeszti a támogatást a raktározási és logisztikai folyamatokra azzal, hogy beépíti az RFID címkékről származó információkat is.

Az SAP AG és a Deloitte bejelentették, hogy az SAP és több Deloitte Touche Tohmatsu tanácsadó csoport egyes tagjai együttműködnek annak érdekében, hogy a közepes méretű élelmiszeripari, illetve italgyártó vállalatok számára új dobozos szoftvereket, illetve szolgáltatásokat tudjanak biztosítani. A tervek szerint az új megoldások kombinálják a my SAP ERP és az iparág-specifikus SAP Best Practice megoldásait az iparágra vonatkozóan. Többek között a rövidebb bevezetési idő, az integrációs kockázatok magasabb szintű kezelése, illetve az új technológiákhoz (például: RFID) való egyszerűbb alkalmazkodási képesség jellemzi ezeket a megoldásokat.

Az új dobozos szoftver és a kapcsolódó szolgáltatások eleinte a fogyasztói piac olyan alszegmenseire koncentrál majd, mint a hús, a tejtermékek, a sör, az üdítőitalok és az üveges vizek piaca. Az új megoldások elsősorban olyan kritikus problémákra kívánnak megoldást nyújtani, mint az akadálytalan működés biztosítása, a hulladék mennyiségének csökkentése, az adagok ellenőrzésének fejlesztése, valamint az új élelmiszeripari törvények – elsősorban az Amerikai Egyesült Államok és az Európai Uniós jogrendszer – előírásainak való megfelelés.

„Az USA és Európa sokkal magasabb szintű eredetnyilvántartást követel.” – mondta Wolfgang Peter, az SAP fogyasztói szoftver részlegének igazgatója. „Hogy ezt teljesíteni tudják az élelmiszergyártók, új eljárásokra és legfőképpen új eszközökre lesz szükségük. A forgalmazói oldalon fontos szerepet kap a rádiófrekvenciás azonosító (RFID) technológia.”

A jövő hónapra tervezett új mySAP SCM verzió kiterjeszti a támogatást a raktározási és logisztikai folyamatokra azzal, hogy beépíti az RFID címkékről származó információkat is. A változások az SAP Auto-ID Infrastructure korábbi verziójára épülnek, amely a Netweaver integrációs platform egyik komponense. Sok más funkció, melyekre az élelmiszergyártóknak szükségük lesz, már megtalálható a mySAP ERP megoldásban, de a későbbiekben újabbakkal is bővítik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés