Connect with us

Több tízmilliós támogatás a Vodafone Alapítványon keresztül

Dotkom

Több tízmilliós támogatás a Vodafone Alapítványon keresztül

A Vodafone Magyarország a gyermekekért.

A Vodafone Magyarország márkaboltjai idén különleges gyermeknapi meglepetésekkel készültek: minden olyan városban, ahol a mobilszolgáltató saját üzlettel rendelkezik, a bolt vezetője 100.000 forintos támogatást adott át annak az intézménynek, ahol a különleges segítségre a legnagyobb szükség volt. Alapítványok, anya-, csecsemő-, és gyermekotthonok részesültek a kiemelt figyelemben és támogatásban.

A Vodafone Magyarország nemcsak alkalomhoz kötötten támogatja a rászorulókat. A Vodafone Alapítványon keresztül több tízmillió forinttal járult hozzá a betegek és szociálisan hátrányos helyzetűek – különös tekintettel a gyermekek – életminőségének javításához. A világ minden részén jelenlevő vállalatként a Vodafone elkötelezte magát, hogy konstruktív, pozitív és szociálisan felelős szerepet töltsön be minden egyes országban, ahol szolgáltatást nyújt.

A gyermeknapi adományokon túl a Vodafone márkaboltok színes meglepetésekkel, lufikkal, szélforgókkal is várták a gyermekeikkel érkező családokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom