Connect with us

technokrata

Távmunka a versenyszférában workshop

Dotkom

Távmunka a versenyszférában workshop

A távmunkáról sokan beszélnek, de ma még kevesen teszik.

A magyarországi távmunka elterjedésének elősegítésére több informatikai vállalkozás, kutatóintézet és érdekképviselet összefogásával alakul meg a Magyar Távmunka Szövetség, melynek célja, hogy a távmunkában érdekelteket összefogja, valamint a különféle szervezeti, anyagi és szellemi erőforrások együttműködését felgyorsítsa. Ennek megvalósítása, valamint a távmunkával elérhető gazdasági előnyök megismertetése érdekében a Szövetség – többek között – szakmai konferenciákat és programokat is kíván szervezni.

Ennek jegyében Távmunka a versenyszférában címmel rendez workshopot az IDG Kiadó 2004. június 8-án. A rendezvény célja a távmunkával elérhető versenyelőnyök minél szélesebb körben történő megismertetése, valamint a munkamódszer gazdasági alapokon történő elterjedésének elősegítése. A Magyar Távmunka Szövetség megalakulását követően ezen a szakmai napon ismerhetik meg az érdeklődők a Szövetség tagjait és célkitűzéseit.

A rendezvény helyszíne:
ECE City Center – Corner Rendezvényközpont (1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.).

A kormányzati elképzelések szerint elkövetkező egy évben mintegy százezer új távmunkahely létrehozása prognosztizált, amely várhatóan mintegy 100 milliárd forint beruházást jelenthet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle