Connect with us

Hirdetés

technokrata

Távmunka a versenyszférában workshop

Dotkom

Távmunka a versenyszférában workshop

A távmunkáról sokan beszélnek, de ma még kevesen teszik.

A magyarországi távmunka elterjedésének elősegítésére több informatikai vállalkozás, kutatóintézet és érdekképviselet összefogásával alakul meg a Magyar Távmunka Szövetség, melynek célja, hogy a távmunkában érdekelteket összefogja, valamint a különféle szervezeti, anyagi és szellemi erőforrások együttműködését felgyorsítsa. Ennek megvalósítása, valamint a távmunkával elérhető gazdasági előnyök megismertetése érdekében a Szövetség – többek között – szakmai konferenciákat és programokat is kíván szervezni.

Ennek jegyében Távmunka a versenyszférában címmel rendez workshopot az IDG Kiadó 2004. június 8-án. A rendezvény célja a távmunkával elérhető versenyelőnyök minél szélesebb körben történő megismertetése, valamint a munkamódszer gazdasági alapokon történő elterjedésének elősegítése. A Magyar Távmunka Szövetség megalakulását követően ezen a szakmai napon ismerhetik meg az érdeklődők a Szövetség tagjait és célkitűzéseit.

A rendezvény helyszíne:
ECE City Center – Corner Rendezvényközpont (1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 12.).

A kormányzati elképzelések szerint elkövetkező egy évben mintegy százezer új távmunkahely létrehozása prognosztizált, amely várhatóan mintegy 100 milliárd forint beruházást jelenthet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés