Connect with us

A Vodafone live! a Moziünnep támogatója

Dotkom

A Vodafone live! a Moziünnep támogatója

A Vodafone Magyarország szerint a moziba járás kultúráját népszerűsíteni kell.

A Vodafone Magyarország az egyik fő támogatója a Magyarországon először megrendezésre kerülő Moziünnep rendezvénynek, mely a magyarországi mozik, filmforgalmazók, szakmai fórumok összefogásával az Upperstúdió (a Francia Filmnapok szervezője) rendezésében 2004. június 17-20 között lesz látogatható.

A Fete du Cinéma Franciaországban indult útjára 1985-ben, azóta már Németországban is ünneplik a mozizást. A magyarországi “mozi-élményt” az ország kis és nagy mozijainak összefogásával ünnepelhetjük, nemcsak azért kivételes esemény mert rendkívül olcsón juthatunk jegyhez, hanem mert a mozik egymást túllicitálva kínálnak különleges programokat, vadonatúj és réges-régi filmeket.

A Vodafone Magyarország évek óta aktív szerepet vállal kulturális események támogatásában, ezért is gondolja úgy, hogy a moziba járás kultúráját népszerűsíteni kell és ismét felfedeztetni az emberekkel a mozi-élményt, mint változatos kulturális és szórakoztató tevékenységet. A Vodafone számára fontos, hogy a vállalatra jellemző sokoldalú támogatási politika révén Magyarországon is aktív részese legyen a kulturális életnek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom