Connect with us

technokrata

10 milliós elektronikai termékadomány gyermekintézményeknek

Dotkom

10 milliós elektronikai termékadomány gyermekintézményeknek

Az odaítélt termékeket az LG Electronics a vállalat gyermeknapi rendezvényén, május 30-án vasárnap adta át a nyerteseknek.

Az 57 pályázónak összesen 10 millió forint értékű elektronikai terméket adományozott az LG Electronics Magyar Kft. a Gyermeknap alkalmából. A multinacionális társaság magyar leányvállalata néhány hete meghirdetett pályázatban ajánlotta fel termékeit olyan intézményeknek és szervezeteknek, amelyek a gyermekek életkörülményeinek javításán fáradoznak.

A viszonylag rövid pályázati időszak (2004. április 27-étől 2004. május 20-áig) ellenére a határidőig mintegy 900 pályázat érkezett be.

A tanácsadó testület a sikeresen pályázók között összesen 255 darab elektronikai terméket (TV, videó, CD-s magnó, számítógép-monitor, mobiltelefon, porszívó, mikrohullámú sütő, hűtő- és mosógép) osztott szét.

A tanácsadó testület, amely a pályázatokat is elbírálta, arra törekedett, hogy a lehető legtöbb pályázót részesítse érdemi támogatásban. Ezért többször kényszerült úgy dönteni, hogy az igényelt termékek csak bizonyos hányadát ítéli oda – abból a megfontolásból kiindulva, hogy ha nem is képes egyszerre megoldani a pályázók égető gondját, de érdemben hozzájárul a szükséges eszközök előteremtéséhez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle