Connect with us

technokrata

Adobe Intelligens Dokumentum Platform a Farmers Home Mutualnál

Dotkom

Adobe Intelligens Dokumentum Platform a Farmers Home Mutualnál

A Farmers Home Mutual az Adobe segítségével automatizálja a biztosítási szerződések megkötését. A biztosítási kérelmek átfutási ideje így tízről egy napra, az adatrögzítés éves költsége pedig csaknem 500.000 dollárral csökken.

Az Adobe bejelentette, hogy a Farmers Home Mutual biztosítótársaság az Adobe Intelligens Dokumentum Platformot vezette be az iratok automatizálásánál. A megoldással a Farmers Home Mutual hatékonyan képes az ügyfelek adatait feldolgozni, illetve új irányelveket és az ügyfelek számára biztosítási tájékoztatókat kiállítani.

A Farmers Home Mutual az egyéni biztosítási termékek széles körét kínálja, így például gépjármű, lakás, bérlői, hajó és árvízbiztosítást. A társaság szerint az Adobe Intelligens Dokumentum Platform telepítése előtt a 27.000 évente beérkező kérelem kézi feldolgozásának költsége darabonként 22 dollár volt. Az Adobe Intelligens Dokumentum Platformmal a Farmers Home Mutual a kérelmek feldolgozásához szükséges időt 10-ről 1 napra, az adatrögzítés költségeit pedig évente mintegy 500.000 dollárral tudja csökkenteni.

„Az Adobe Intelligens Dokumentum Platformot online rendszerünkbe integrálva javítjuk az ügynökök kiszolgálását és lényegesen csökkentjük a költségeinket.” – mondja Frank Raasch, a Farmers Home Mutual technológiai igazgatója. „Az Adobe megoldásaival lehetővé tesszük ügynökeinknek, hogy termékeinket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban kínálhassák ügyfeleiknek. Az online űrlapok alapszámításokat kezelő szolgáltatásokat tartalmaznak és ügyelnek arra, hogy az ügynökök a megfelelő típusú információkat tüntessék fel.”

Az automatizált folyamatok a biztosítási kérelmek kitöltésénél csökkentik a kézi adatrögzítést, így az ügynökök az ügyfelek összes adatát mintegy tíz perc alatt felvihetik. A webalapú rendszer azonnal kitölti az űrlap rovatait az ügyfélre vonatkozó szükséges információkkal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle