Connect with us

Hirdetés

technokrata

MFG/PRO vállalatirányítási rendszer lesz a Johnson Controls Automotive Magyarországnál

Dotkom

MFG/PRO vállalatirányítási rendszer lesz a Johnson Controls Automotive Magyarországnál

A KFKI ISYS májusban tovább bővítette az autóipar területén működő ügyfeleinek körét és szerződést kötött a Johnson Controls autóalkatrészeket gyártó magyarországi leányvállalatával.

A KFKI Csoporthoz tartozó KFKI ISYS Informatikai Kft. bejelentette, hogy 2004 májusában teljes körű MFG/PRO vállalatirányítási rendszer bevezetéséről kötött szerződést az autóalkatrészeket gyártó Johnson Controls Automotive Magyarország Kft-vel.

A Johnson Controls szándéka meglévő rendszerének lecserélésével, hogy vállalati funkcióit teljes körűen szabályozza. Ennek megfelelően bevezetésre kerülnek a gyártási, logisztikai és pénzügyi modulok. A vállalat részéről elvárás volt, hogy a kiválasztásra kerülő rendszer jól tudja kezelni az autóipari és azon belül az autóalkatrész gyártási sajátosságokat és a rendszer megfelelően illeszkedjen az ISO TS 16949:2002 autóipari minőségügyi szabványhoz.

A bevezetésre kerülő MFG/PRO rendszer az alapfolyamatok támogatása mellett kibővül a rendszer integráns részeként működő QAD-DS vezetői információs rendszerrel is. Az OLAP eszköz hatékony támogatást nyújt a vezetői elemzések mellett a logisztikai és gyártási folyamatokban közvetlen adatelemzések végrehajtására – lehetőség nyílik például selejt elemzésekre vagy a munkavégzők egyéni teljesítményének mérésére.

Az MFG/PRO vállalatirányítási rendszer bevezetése várhatóan októberig fog tartani. Az amerikai vállalat ezzel megtette az eslő lépéseket azon célja felé, miszerint egységes informatikai rendszert alakít ki európai leányvállalatainál.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés