Connect with us

technokrata

Kórházpiacon a NextiraOne

Dotkom

Kórházpiacon a NextiraOne

A NextiraOne széleskörű tapasztalattal rendelkezik Európában a fejlett kórházi kommunikációs technológiák területén.

A legmodernebb kórházi kommunikációs technológiára épülő hang- és adatátviteli megoldásokat tartalmazó termékcsoport bevezetését tervezi a NextiraOne. Mint azt Tóth Ottó, igazgató elmondta, a cég speciális stratégiai partneri viszonyra lép egy új generációs kommunikációs megoldás bevezetésének elősegítésére az európai kórházpiacon.

A NextiraOne széleskörű tapasztalattal rendelkezik Európában a fejlett kórházi kommunikációs technológiák területén. A zömmel új, és kibővített megoldásokat tartalmazó termékcsoport széleskörűen figyelembe veszi a kórházak működtetési, jogi szabályozási és üzleti megfontolásait, mely által megteremthető a hatékonyabb és fejlettebb betegellátás.

Az Európai Egészségügyi Információs Hálózat adatai szerint az európai egészségügyi informatikai piac becsült mérete 14 milliárd euró. Ebből a NextiraOne becslései szerint a kórházi hang- és adatátviteli megoldási piac éves szinten 1 milliárd eurót tesz ki.

A cég már rendelkezik referenciával is, ugyanis sikeresen üzembe helyezett egy IP többhelyszínes kommunikációs rendszert a Mâcon Hospitalnél – egy hét helyszínből álló kórház a franciaországi a Rhone Valley-ben -, amely ott forradalmasította a betegellátást.

Tóth Ottó reméli, hogy a külföldön már sikeresen alkalmazott technológiákra a magyar egészségügy is hamarosan igényt tart.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp